Voiceworks breidt mobiele alles-in-één-aanbod uit met 4 GB - delen van mobiele data tussen collega’s
09-07-2014 11:17:56 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2913 | Tags:

‘Kostenbeheersing en flexibiliteit zijn voor organisaties belangrijk. Dit resulteert onder meer in een groeiende vraag naar alles-in-één-bundels wat betreft telefonie.’ Dit zegt Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks, leverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen. Daarom breidt het bedrijf zijn mobiele alles-in-één-aanbod uit van zes naar negen BLUE-bundels waarmee het gehele FMC-portfolio nu beschikbaar komt via deze abonnementsvorm. Daarnaast biedt Voiceworks het Bedrijfsbundel Data Pack, waarmee collega’s data kunnen delen binnen één abonnementsvorm.

 

Volgens het Mobile Statistics Report, 2014 -2018 van The Radicati Group, zal in 2014 het aantal mobiele gebruikers, zowel zakelijk als consumenten, toenemen tot meer dan 5,6 miljard. Het aantal mobiele devices per zakelijke gebruiker zal groeien van 1,36 miljard in 2014 naar 1,95 miljard in 2018. Deze ontwikkeling gaat hand in hand met de groeiende behoefte van organisaties aan kostenbeheersing en flexibiliteit. Onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand via alles-in-één-bundels is hierdoor steeds populairder. Nijhuis: ‘Organisaties willen weten waar ze aan toe zijn aan het begin van de maand en daarnaast willen ze zelf kiezen welk abonnement aansluit op hun wensen en data kunnen delen

 

De BLUE-bundels, waarmee ongelimiteerd mobiel bellen en sms’en mogelijk is, nemen in het scala aan diensten van Voiceworks dan ook een steeds grotere rol in. Nijhuis: ‘Het afgelopen jaar waren driekwart van al onze mobiele orders BLUE-bundels en de vraag zet door. Dit succes heeft ertoe geleid dat we een revisie in ons aanbod hebben doorgevoerd en onder meer de BLUE-bundels verder hebben uitgebreid om nog beter op de vraag uit de markt aan te sluiten.’

 

Keuze uit 1, 2 of 4 GB

Klanten hebben bij Voiceworks nu altijd de keuze uit 1, 2 en nu ook 4 GB data, ongeacht of ze een Voiceworks Mobile, Mobile Connect of Managed Mobile BLUE-bundel kiezen. Met de toevoeging van 4 GB data is het aantal BLUE-bundels uitgebreid van zes naar negen.

 

Delen alles-in-één-bundel met collega’s

Met de uitrol van de Bedrijfsbundel Data Pack is het nu mogelijk binnen één abonnementsvorm data te delen met collega’s. Nijhuis: ‘Het komt vaak voor dat de ene collega minder dan bijvoorbeeld 1 GB data verbruikt en de ander juist meer. Wanneer deze collega’s dezelfde abonnementsvorm afnemen, bijvoorbeeld Mobile Connect BLUE 1GB, kunnen ze nu de data met elkaar delen.’ Nijhuis vervolgt: ‘Dit levert organisaties een aanzienlijke besparing op en het voorkomt verrassingen achteraf. Immers, voor de collega die boven de 1 GB data uitkomt, hoeft niet meer fors extra betaald te worden.’

 

Partners en actie

Voiceworks heeft de nieuwe BLUE-bundels al tijdens zijn Partnerdag op 17 juni aan het kanaal gepresenteerd. Om extra aandacht voor deze nieuwe prijsstelling te generen is Voiceworks voor zijn partners de BLUE FMC-actie gestart die loopt tot en met eind september 2014 en geldig is voor de 2 en 4 GB data BLUE-bundels. Met deze BLUE FMC-actie biedt Voiceworks zijn partners de mogelijkheid hun klanten een competitief introductie aanbod te doen.

 

Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken.

 

Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX installateurs, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft 86 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50 en in 2013 de Gouden FD Gazelle Award.

 

 

www.voiceworks.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie