Voiceworks introduceert Contact Connect
27-06-2014 11:25:01 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3847 | Tags:

Voiceworks lanceert vandaag Contact Connect, een aanvulling op de Managed Voice-dienst. Contact Connect is er in twee varianten. Met de gratis basisversie van Contact Connect wordt bellen nog makkelijker, doordat telefoonnummers uit Outlook of die op bijvoorbeeld een website staan met één muisklik zijn te bellen. Met de add-on Contact Connect Advanced is een integratie met een CRM- of ERP-systeem of contactendatabase mogelijk. Het gebruik van deze dienst zorgt voor een effciencyslag voor organisaties als huisartsenposten en klantenservices en zij worden daarbij ook klantvriendelijker.

 

Goede bereikbaarheid van medewerkers en klantenservice zijn steeds belangrijker voor het succes van organisaties. Volgens marktonderzoekbureauIpsosis wachttijd bij doorverbinden één van de zes kernpunten voor een goede telefonische bereikbaarheid en vooral in de gezondheidszorg is het met de telefonische bereikbaarheid bedroevend gesteld. Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks geeft een voorbeeld: ‘De receptioniste van bijvoorbeeld een huisartsenpost vraagt bellende patiënten iedere keer weer naar dezelfde gegevens, hun naam, geboortedatum en adres, alvorens ze het juiste patiëntendossier kan opdiepen en de patiënt wel of niet doorverbindt met de dienstdoende huisarts. Dat vergt onnodig veel tijd, is inefficiënt en niet klantvriendelijk. Hier hebben wij een oplossing voor gevonden met de geavanceerdere versie van Contact Connect.’

 

Eenvoudig snel bellen met basisversie Contact Connect

Vaak staat een telefoonnummer op een website of in een document en moet deze worden overgetypt op het telefoontoestel om het nummer te kunnen bellen. Door functies van Contact Connect Basis, zoals click-to-dial en select-to-dial, is overtypen overbodig geworden. Gebruikers kunnen met één klik direct het gekozen nummer bellen. Daarnaast zijn nummers die in het Outlook-systeem staan ook direct te bellen.

 

Nummerherkenning via Contact Connect Advanced

Voiceworks kan vrijwel alle denkbare CRM-pakketten, contactendatabases en branchespecifieke of maatwerk software, al dan niet naast elkaar, koppelen. Het bedrijf komt hiermee tegemoet aan vragen van partners die deze behoefte in de markt hebben gesignaleerd. De integratie tussen het CRM-systeem van de klant met Managed Voice van Voiceworks zorgt ervoor dat inkomende calls worden herkend. Contact Connect Advanced geeft de gebruiker daarbij een notificatie in de vorm van een pop-up-scherm met informatie van degene die belt, zoals de klantnaam, maar ook bijvoorbeeld het abonnement dat de klant afneemt. Dit levert organisaties zoals huisartsenposten, maar ook klantenservices van grote en middelgrote bedrijven, tijdwinst en een klantvriendelijkere service op. ‘Als bijvoorbeeld mevrouw Jansen belt, hoeft zij zich niet meer te identificeren, het systeem koppelt direct de juiste persoon uit het CRM-systeem of de database aan het inkomende telefoonnummer,’ legt Nijhuis uit. ‘De receptioniste ziet in haar scherm direct dat het mevrouw Jansen is die belt en heeft onmiddellijk haar dossier of klantenkaart erbij. Dit scheelt tijd, is gebruiksvriendelijk en servicegericht naar de patiënt of klant.’

 

Beschikbaar

De basisversie van Contact Connect wordt gratis geleverd aan alle afnemers van Voiceworks’ VoIP-oplossing Managed Voice. De Advanced-versie kost 3,- EUR (EGB-tarief) per gebruiker per maand. Na een succesvolle testperiode bij meerdere klanten is Contact Connect vorige week gepresenteerd aan het partnerkanaal van Voiceworks tijdens de Voiceworks Partnerdag en zijn beide versies vanaf vandaag whitelabel te bestellen.

 

Over Voiceworks

Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX installateurs, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft 70 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50 en in 2013 de Gouden FD Gazelle Award.

 

 

www.voiceworks.com/nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie