Voiceworks lanceert Managed Voice Unlimited (MVU) voor ongelimiteerd bellen
08-05-2014 11:50:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3087 | Tags:

Voiceworks introduceert vandaag Managed Voice Unlimited (MVU), een add-on voor Managed Voice, de hosted telefonie oplossing van Voiceworks. MVU maakt het mogelijk om tegen een vast bedrag per maand onbeperkt te bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

 

Voiceworks springt met de invoering van Managed Voice Unlimited in op de aanhoudende trend van ongelimiteerd bellen. Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: ‘Ongelimiteerd kunnen bellen is een pre voor een organisatie, maar de kosten moeten natuurlijk wel in de gaten worden gehouden. Steeds meer mkb-ers hebben dan ook behoefte aan voorspelbare kosten en maandbedragen. Vaak gaat het niet zozeer om kostenbesparingen, maar om kostenbeheersing.’

 

Nijhuis vervolgt: ‘Naast kostenbeheersing is schaalbaarheid bij telefonie een belangrijke factor. Het is met Managed Voice altijd al mogelijk geweest om het aantal gebruikers naar boven of beneden bij te stellen, waardoor de oplossing meegroeit of krimpt met de organisatie, naar behoefte. Bij Managed Voice Unlimited is dit niet anders.’

 

Dankzij Managed Voice Unlimited weet een ondernemer altijd waar hij aan toe is en komt hij aan het eind van de maand nooit voor vervelende verassingen te staan. De kosten van Managed Voice Unlimited komen bovenop de prijs van Managed Voice en worden separaat op de factuur vermeld. Hierdoor ontstaat transparantie en biedt het de mogelijkheid voor partners om Managed Voice Unlimited en Managed Voice los van elkaar te prijzen.

 

Meer mogelijkheden voor partners

Met de lancering van Managed Voice Unlimited draagt Voiceworks zijn visie verder uit om het voor partners mogelijk te maken om producten te bundelen en daarmee pakketten en proposities te kunnen samenstellen. Dit geeft partners meer mogelijkheden en vrijheden om zelfstandig het portfolio in te richten. De eerste stap hierin is de nieuwe bestel- en tariefbeheer omgeving voor Managed Voice, welke gelijk wordt gemaakt aan de bestel- en tariefbeheer omgeving zoals Voiceworks deze al voor het mobiele portfolio beschikbaar heeft.

 

Over Voiceworks

Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken.

 

www.voiceworks.com 

 

 

Banner