Volkszanger Johnny Romein in realityserie SBS6
17-10-2013 13:10:38 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4627 | Tags:

In de dagelijkse realityserie De Leukste Families van Nederland volgen we verschillende gezinnen. Deze week volgen we Familie Braak, familie Van der Veen en familie Platje, zij maken plaats voor nieuwe gezinnen. Kappersfamilie Cawley en Johnny Romein en zijn gezin zijn vanaf 21 oktober te volgen in het dagelijkse SBS6-programma. Familie Lems uit Rotterdam doet aankomende vrijdag al zijn intrede. De Leukste Families van Nederland is elke werkdag om 18:30 uur te zien bij SBS6.

 

Over de nieuwe families
De families die komende week te zien zijn in de realityserie zijn de familie Romein uit Sint Anthonis, familie Lems uit Rotterdam en familie Cawley uit Bergen op Zoom. De familie Romein is woonachtig in Sint Anthonis, waar ze in een prachtige villa wonen. Johnny Romein was eerder te zien in het programma Bloed, Zweet en Tranen en heeft zijn sporen als volkszanger verdiend. Hij maakt al dertig jaar muziek en ook zijn zoon is werkzaam in de muziekwereld, als DJ in de Spaanse kustplaatsen. Onlangs is de party boerderij van Johnny Romein totaal afgebrand. Zoon Maurice en zijn vriendin lagen boven te slapen, maar zijn gelukkig met de schrik vrij gekomen. Met Johnny keren we terug naar de puinhopen van wat ooit zijn goed lopende feestboerderij was, op zoek naar waardevolle spullen. Maar Johnny en zijn familie zitten niet bij de pakken neer. Ze hebben alweer volop plannen voor de toekomst.

 

Familie Cawley bestaat uit John en Annet en zijn beiden kapper in hun eigen kapperszaak. Ze hebben geen kinderen, maar wel zes keeshonden waar John ook shows mee loopt. Bijna ieder jaar hebben ze ook een nest puppies. Ook nu. Helaas kunnen ze de puppies (die als baby’s voor hen zijn) niet houden. Eind van de week komen de nieuwe hondeneigenaren al kennis maken.

 

Naast deze twee families volgt de camera het leven van de familie Lems. Deze familie bestaat uit echte Feyenoordfans. De liefde voor Feyenoord is moeder Gerda dan ook met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan gaat zij naar wedstrijden en als kind spaarde ze voor een seizoenskaart. Iedere week kijkt heel het gezin samen naar de wedstrijd van Feyenoord. Bij thuiswedstrijden in het stadion, en bij uitwedstrijden op de bank voor de televisie.

 

Alle deelnemende families geven in De Leukste Families van Nederland een kijkje in hun alledaagse leven. De gezinnen die gevolgd worden komen uit alle hoeken van het land en uit alle soorten milieus. Dagelijks zijn een aantal families te zien met hun hoogtepunten en problemen, alle gezinnen zijn bijzonder op hun eigen manier, maar één ding hebben ze gemeen: de liefde voor elkaar. De families vernieuwen wekelijks waardoor het programma een goede weerspiegeling van de samenleving is.

 

De Leukste Families van Nederland: Iedere werkdag van 18.30 - 19.00 uur bij SBS6

De Leukste Families van Nederland wordt geproduceerd door Talpa.

www.sbs6.nl/deleukstefamiliesvannederland

 www.sbs6.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie