Vorsten lanceert eerste koninklijke app
28-11-2013 16:34:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3777 | Tags:

 

Vandaag lanceert het tijdschrift Vorsten een eigen unieke app. Het is de eerste Nederlandstalige app waarin al het koninklijke nieuws wordt verzameld. Een primeur voor Nederland en België. Met de gratis app voor iPhone en Android is al het koninklijke nieuws op elk moment binnen handbereik. Bovendien komt Vorsten met een bijzonder jaaroverzicht en is de website helemaal gerestyled.

 

Van koning Willem-Alexander is bekend dat hij niet zonder zijn smartphone de deur uitgaat en dat hij wetten kan ondertekenen op zijn tablet. De iKoning heeft al veel apps geïnstalleerd, maar de applicatie van tijdschrift Vorsten ontbreekt nog. Net als iedereen kan ook hij vanaf vandaag de Vorsten-app met al het koninklijke nieuws uit binnen- en buitenland downloaden. Samen met de eveneens vandaag gelanceerde vernieuwde website vorsten.nl biedt Vorsten een digitaal - altijd actueel - verlengstuk van het tijdschrift, dat al meer dan veertig jaar staat voor betrouwbaar, compleet en koninklijke allure.

 

Justine Marcella, hoofdredacteur Vorsten: “De koning heeft ons meerdere malen met zijn iPad en iPhone het goede voorbeeld gegeven. De digitale wereld is niet meer weg te denken en past helemaal bij nu, het 2013 van de nieuwe generatie zoals koningin Beatrix in januari 2013 al aankondigde. Wij willen met Vorsten graag vooruitstrevend zijn en blijven, dus ik ben apetrots dat we de eerste Nederlandstalige app lanceren waarmee iedereen, ook de koning, het laatste nieuws kan volgen over de inter(nationale) Vorstenhuizen”.

 

Bewogen koningsjaar
Met de nieuwe app en website sluit Vorsten een succesvol jaar af, met historische verkoopcijfers. Daarnaast lanceert het royaltytijdschrift ook nog het allereerste Vorsten Jaaroverzicht. Een overzicht van een bijzonder en bewogen koningsjaar, met meer dan 450 prachtige foto's van onder andere de abdicatie van Beatrix, de inhuldiging en het overlijden van Friso.

 

Het 196 pagina’s dikke Vorsten Jaaroverzicht ligt vandaag bij de abonnees op de mat en is vanaf 3 december verkrijgbaar in de winkels.  

 

www.vorsten.nl  

www.sanoma.nl  

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie