VPRA lid van internationale PR-branchevereniging ICCO
11-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3378 | Tags:

De VPRA, de Nederlandse brancheorganisatie voor PR- en communicatie-adviesbureaus, is lid geworden van de International Communications Consultancy Organisation ICCO. ICCO is een wereldwijd opererend netwerk dat uitsluitend nationale PR-brancheverenigingen als lid heeft. De organisatie behartigt de belangen van brancheverenigingen uit 29 landen van over de hele wereld en daarmee indirect die van zo’n 1.700 PR-bureaus.

 

Het bestuur van de VPRA heeft het lidmaatschap onder andere aangevraagd omdat ICCO goed de vinger aan de pols houdt op het gebied van internationale PR. Zo brengt het netwerk world reports uit, zet het onderzoeken uit om bepaalde sectoren en topics uit te diepen, en organiseert het interessante trainingen, seminars en bijeenkomsten.

 

David Gribnau, voorzitter van de VPRA: “Daar profiteren onze leden weer van. Onze club wordt steeds groter en professioneler, en heeft inmiddels een groot aantal leden dat graag inzicht wil in hoe nationale maar zeker ook internationale collega’s bepaalde zaken aanpakken. ICCO voorziet in die behoefte.”

 

Francis Ingham, ICCO Chief Executive: “We zijn erg blij met de toetreding van de VPRA. Deze dynamische organisatie heeft de afgelopen twee jaar hard aan de weg getimmerd en is inmiddels de spreekbuis geworden van de Nederlandse PR-sector. Ik zie uit naar de samenwerking met de VPRA en zijn bijna 50 leden. We hopen samen met hen de internationale PR-sector naar een nog hoger plan te tillen”.

 

www.vpra.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie