Vrijdag 11 oktober: Masterclass met Ivan Askwith (Veronica Mars/Lucasfilm)
03-10-2013 20:33:02 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3126 | Tags:

Ivan Askwith was afgelopen drie jaar hoofd digitale media bij Lucasfilm en is momenteel Associate Producer van Veronica Mars. Hij is de drijvende kracht achter de succesvolle Kickstarter campagne die een recordaantal van 90.000 fans op de been bracht om de populaire maar gestopte televisieserie Veronica Mars nieuw leven in te blazen. Bij Lucasfilm was hij verantwoordelijk voor de creatieve en strategische uitwerking van de online, sociale en crossplatform initiatieven rondom Star Wars. Daarvoor was hij Director of Stategy bij Big spaceship, een veel bekroond digitaal bureau in Brooklyn NY, waar hij projecten heeft geleid voor klanten als Google, GE, Sony Pictures en NBC Universal.

 

Op vrijdag 11 oktober organiseren iMMovator en CLICKNL | Media & ICT een masterclass met Ivan Askwith waarin hij dieper ingaat op zijn ervaringen in transmedia development, fan culture en crossplatform narratives. De masterclass wordt gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam van 9.30 (inloop 9.00) tot 12 uur. De masterclass is onderdeel van Amsterdam Eweek. Op donderdag 10 oktober is Ivan Askwith tevens een van de keynote speakers van Emerce Eday.

 

Deelname aan de masterclass is gratis na aanmelding. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Meer informatie is te vinden op de iMMovator website.

 

www.immovator.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie