Vrouwen beleven 50 tinten grijs-fantasie tijdens YFF
10-10-2013 14:55:58 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3766 | Tags:

De meeste vrouwen in Nederland hebben dezelfde geheime en intieme verlangens als hoofdpersoon Anastasia uit het boek Vijftig tinten grijs, zo blijkt uit een enquête van de organisatie van Your Female Fantasy. Dit nieuwe evenement, dat zaterdag 26 oktober in De ReeHorst in Ede wordt georganiseerd, vertaalt de meest voorkomende fantasieën die vrouwen tijdens het onderzoek omschreven naar spannende ervaringen.

 

Gasten van Your Female Fantasy ervaren een speciale belevingsroute, waarbij alle zintuigen op uitdagende wijze worden geprikkeld. Dat varieert van proeverijen tot fotoshoots, van donkere gangen tot een club party. ,,We gaan voor stijlvol en spannend. Het gaat vooral om sensuele suggesties," legt Anita van Zanten van Your Female Fantasy uit.

 

De initiatiefnemers vroegen zich af waarom miljoenen vrouwen over de hele wereld met rooie oortjes de trilogie van E.L. James lezen. Met die vraag hebben zij een enquête gehouden onder 723 vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. De vragenlijst werd aangevuld met discrete interviews en gesprekken in kleinere groepen vrouwen.

 

Uit het onderzoek komen de meest intieme en geheime fantasieën van vrouwen naar voren. Die zijn vaak spannend en stout en blijken opvallend overeen te komen met de belevenissen van de hoofdrolspelers Anastasia en Mr. Grey in de Vijftig tinten grijs- boeken.

 

Zo ervaren vrouwen seks vaak als voorspelbare routine en verlangen ze daarom heimelijk terug naar een maagdelijke situatie. Omdat ze seks in bed te voorspelbaar vinden fantaseren ze over spannende ambiances. Vrouwen zijn sensitief en willen nieuwe sensaties zien, ruiken, voelen en proeven. Geprikkeld worden en zo de opwinding langzaam opbouwen. Veel vrouwen fantaseren over een ontmoeting met een andere man of vrouw. Ze willen worden uitgedaagd en flirten, maar niet perse verder hoeven te gaan. Vrouwen willen ook kijken, bekeken en aanbeden worden en verlangen naar aandacht. Ze willen sexy worden gevonden, cadeautjes krijgen, voelen dat ze vrouw zijn. Ook zouden ze zich stiekem wel eens willen onderdompelen in rijkdom en voelen hoe het is om als partner van een multimiljonair door het leven te gaan.

 

Al deze fantasieën en verlangens zijn tijdens YFF vertaald naar een bepaalde ervaring, proeverij of ruimte, naar smaken, geuren of muziek. De organisatoren spreken dan ook van een belevings-event. 'Het is de eerste keer in Nederland dat er een evenement voor stellen en vrouwen wordt georganiseerd rond het boek 'Vijftig tinten grijs'. De reacties zijn zo enthousiast dat de tweede editie van YFF al gepland staat de dag na Valentijnsdag in 2014," zegt Anita. Voor YFF zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

 

www.yourfemalefantasy.com  

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78310