WebCare Company werkt samen met Media Injection
12-03-2014 13:10:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2937 | Tags:

WebCare Company (WCC) en Media Injection (MI) slaan de handen ineen en formaliseren in 2014 hun samenwerking. Beide partijen zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot gerenommeerde spelers in de social media wereld, zowel nationaal als internationaal. De krachten van WCC en MI worden gebundeld om de klanten van beide ondernemingen nóg beter van dienst te zijn.

 

De gecombineerde producten en diensten van Media Injection en WebCare Company helpen organisaties om echt in contact te komen met hun klanten; ze kunnen een dialoog voeren op de manier die klanten in deze tijd van een organisatie verwachten. Daarnaast biedt het MI-platform de mogelijkheid om social CRM en Facebook advertising naar een volgend niveau te brengen en zo het marketingbudget effectiever in te zetten. Vanaf nu biedt WCC de MI-licenties aan in haar productportfolio.

 

Samenwerking

De samenwerking staat in het teken van focus. Media Injection richt zich op de doorontwikkeling van hun Social Media Management Platform, het dashboard waarmee grote (internationale) organisaties al hun social media managen. Daarnaast wordt de rol van social advertising binnen het platform verder uitgebreid. WebCare Company ondersteunt naast de huidige klanten voortaan ook de klanten van Media Injection en neemt trainingen, support en implementaties voor haar rekening. Met de producten van Media Injection in het portfolio, bedient Webcare Company een heel nieuw segment van klanten en biedt iedere organisatie een oplossing op maat.

 

Over WebCare Company

WebCare Company brengt bedrijven en klanten bij elkaar die social media willen inzetten als klantcontactkanaal. Als partner voor Salesforce MarketingCloud biedt WebCare Company advies en producten aan die de dialoog op social media optimaliseren. Ook neemt WCC voor diverse klanten de gehele uitvoering van webcare op zich. Het daarvoor speciaal opgeleide Engagement Team reageert voor deze opdrachtgevers 7 dagen per week, 24 uur per dag in verschillende talen op social media updates.  WebCare Company is in 2010 opgericht, gevestigd in Amsterdam en heeft momenteel ruim vijftig medewerkers.

 

Over Media Injection

Media Injection is een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in Social Media metrics & management. Het biedt bedrijven een uniek platform waarmee zij hun gehele social media marketingstrategie kunnen managen en monitoren. Het online conversatiedashboard (Saas) biedt een gecentraliseerde oplossing om campagnes te lanceren, betrokken te zijn bij de targetgroep en deze groep te analyseren met meer dan 100 indicatoren. Het social media managementplatform kan worden geïntegreerd met elk systeem. Media Injection heeft kantoren in Amsterdam en Düsseldorf.

 

www.mediainjection.com

www.webcarecompany.com


 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!