Webshopverzameling Flavourites opent eigen webwarenhuis: Flavourites Store
23-11-2013 17:26:09 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3438 | Tags:

Sinds vandaag is ons land een uniek webwarenhuis rijker. Tijdens het webshopevent Flavourites Live in Amsterdam-Noord opende Flavourites Store haar deuren. Dit webwarenhuis is geïnitieerd door de makers van de succesvolle webshopverzameling Flavourites.nl en biedt duizenden (door Flavourites) geselecteerde producten van honderden leuke webshops, die de bezoeker met één shopping bag kan afrekenen.

 

Sinds 2007 brengt webshopverzameling Flavourites.nl overzicht aan in het woud der webshops door alleen de leukste, meest bijzondere of vernieuwende webshops te tonen. Na de portal, een eigen online magazine en het jaarlijkse webshopevent Flavourites Live, voegt Flavourites nu een nieuw concept toe: Flavourites Store, een eigen webwarenhuis.

 

Flavourites Store - een multivendor-systeem - biedt een selectie producten van bij Flavourites aangesloten webshops. De producten zijn vaak in kleine oplages of zelfs met de hand gemaakt. De bezoeker kan een keuze maken uit duizenden producten in de categorieën mode, kids, wonen, stationery, beauty, cadeaus en “voor hem”. Het afrekenen van de bestellingen gebeurt bij Flavourites Store, het verzenden van de producten door de aangesloten webshops zelf, waarbij gebruik wordt gemaakt van Flavourites Store verpakkingsmateriaal. Hierdoor is voor de consument de shopervaring een echte Flavourites Store beleving.

 

Flavourites Store richt zich op drie pijlers die overal in het webwarenhuis terugkomen. Het assortiment van het webwarenhuis is uniek doordat Flavourites Store uit het enorme aanbod op internet alleen de ‘pareltjes’ zoekt. Daarnaast is veel zorg besteed aan de look & feel van Flavourites Store: vanaf het moment van bezoeken - door onder meer gestileerde foto’s te tonen - tot en met het in ontvangst nemen van een pakketje. Een bezoek aan Flavourites Store moet een feestje zijn. Tot slot hanteert Flavourites Store het samen sterk-principe. Nederland en België tellen bij elkaar meer dan 100.000 webshops. Veel van deze shops hebben moeite om voldoende bezoekers naar hun website te trekken. Flavourites Store bundelt de krachten van vele, bijzondere (voornamelijk kleinere) webshops.

 

Flavourites Store is hiermee een mooie toevoeging aan de leuke‘winkelstraat die Flavourites is. Met Flavourites Store is het mogelijk geworden om snel te shoppen naar de leukste producten die online te koop zijn, ook op de mobiele telefoon of tablet. Meteen bij de start zijn al zo’n 200 webshops betrokken met in totaal ruim 2000 geselecteerde producten. De kwaliteit en uniformiteit in look & feel waarborgt Flavourites Store door alle aangemelde producten te keuren, de productomschrijvingen te redigeren en alleen vrijstaand beeld te plaatsen. 

 

Flavourites Store is een samenwerkingsverband tussen Flavourites-oprichters Natascha Klootsema en Marije M. Mulder en een team van creatieve ICT-specialisten. Flavourites Store is nu online te bezoeken via www.flavouritesstore.nl. Nog tot en met 24 november is het team van Flavourites Store met een stand aanwezig op Flavourites Live.

 

www.flavouritesstore.nl

www.flavouriteslive.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie