Wegener Media versterkt nationaal verkooppakket met titels van A&C Media
26-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4275 | Tags:

 

Wegener Media breidt per 1 januari haar advertentieverkoop uit met huis-aan-huiskranten van A&C Media. Met deze uitbreiding wordt het bestaande media-aanbod in zuidoost Nederland versterkt met 23 huis-aan-huiskranten. Deze kranten hebben een oplage van 1.094.500 in Limburg en een deel van Noord-Brabant. Wegener gaat de verkoop verzorgen aan landelijke adverteerders voor titels van A&C media. De advertentieverkoop voor de regionale en lokale markt verzorgt A&C Media zelf.

 

Roland Dear, directeur Operatie A&C Media: “Samen met Wegener is A&C Media beter in staat het huis-aan-huisconcept met haar grote actieve bereik in de markt te zetten. Door deze samenwerking ontstaat er één aanspreekpunt in de markt voor nationale adverteerders. Onze huis-aan-huiskranten ontvangen hierdoor een nieuwe impuls en landelijke adverteerders bieden we zo een nog efficiëntere mediaplanning aan via een loket.”

 

Fred van Domburg Scipio, directeur Nationale Verkoop Wegener: “Wegener Media Nationale Verkoop is hét medialoket voor landelijke adverteerders en bureaus op het gebied van regionale en lokale media, print en online. Naast eigen uitgaven verzorgen we tevens de verkoop voor derden, waaronder HDC Media, Rodi Media, Boom regionale uitgevers en anderen. Hiermee bieden we landelijke klanten bereiksoplossingen in vrijwel heel Nederland. Met de toevoeging van A&C Media titels aan het portfolio wordt het aanbod in Limburg en het zuiden van Brabant uitgebreid en versterkt. Het totale mediapakket omvat 16 regionale dagbladen, meer dan 200 huis-aan-huiskranten inclusief bijbehorende sites met een totaalbereik van meer dan 7 miljoen.”

 

Over Wegener Media

Wegener Media is de grootste uitgever van regionale en lokale journalistieke media in Nederland. Dagelijks voorziet Wegener miljoenen consumenten van actuele en betrouwbare journalistieke informatie uit hun directe leef- en werkomgeving. Met een mix van verschillende print- en digitale mediakanalen die elkaar onderling versterken. Zeven regionaal opererende dagbladen, ca. 200 lokale huis-aan-huiskranten, nieuwssites, apps voor smartphone en tablet vormen het portfolio van onze crossmediale nieuwsorganisatie. Wegener Media is onderdeel van Koninklijke Wegener NV, behorend tot Mecom Group plc, een Europese mediagroep genoteerd aan de Londense Stock Exchange.

 

Over A&CMedia

A&C Media is uitgeverij van lokale huis-aan-huiskranten in Zuid-Oost-Nederland. Wekelijks geeft het mediabedrijf circa 1,8 miljoen gratis kranten uit, verspreid over circa 45 edities. Tot A&C Media behoren diverse lokale en regionale weekend- en midweektitels waaronder: ZondagNieuws, De Trompetter, De Kempenaer en Gezien Parkstad.

 

www.wegenermedia.nl

www.aencmedia.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie