Werklozen aan de slag bij Libelle
22-08-2013 20:39:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3435 | Tags:

Om aandacht te vragen voor het groeiend leger werklozen in Nederland heeft weekblad Libelle deze week zeven werklozen aan haar redactie toegevoegd. In een speciale editie van Libelle laten ze zien wat ze kunnen.

 

Zo maakten timmermannen Rutger en Roger een compleet low budget interieur, kookte Maya een Surinaams menu, gaf financieel planner Michiel advies en geven ook de fysiotherapeut, de opvoeddeskundige en de schoonheidsspecialiste hun tips prijs. Alle werklozen zijn via het blad te benaderen voor een baan of opdrachten.

 

 

Dat werkloosheid een enorme impact op je leven heeft, blijkt wel uit de enquête die Libelle onder ruim 300 lezeressen hield. Weinig zelfvertrouwen (63%), schaamte (53%), neerslachtigheid (47%), relatieproblemen (38%), boosheid (50%) en moedeloosheid (37%) overheersen. Verder in deze speciale Libelle aandacht voor de psychologie van het werkloos zijn, de praktische kant van de zaak (uitkeringen, solliciteren, etc) en verhalen van vrouwen over hoe ze verder gaan na ontslag (met advies van de werkcoach).

 

Libelle editie 35 ligt vanaf aanstaande vrijdag 23 augustus in de winkel.

 

www.libelle.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie