Werkspot.nl kiest voor Linden & Barbosa
22-01-2014 14:36:12 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3818 | Tags:

Werkspot.nl, de marktplaats voor alle klussen in en om het huis, heeft na een pitch haar PR-activiteiten bij Marketing PR-bureau Linden & Barbosa ondergebracht. De focus ligt op het vergroten van de spontane naamsbekendheid van Werkspot.nl om Nederlanders ervan te overtuigen een klus online te plaatsen zodat geen enkele klus meer blijft liggen.

 

“Werkspot.nl heeft in de afgelopen periode een flinke metamorfose ondergaan. In Linden & Barbosa hebben wij een strategische en creatieve partner gevonden die met ruime ervaring en expertise, in zowel de lifestyle als zakelijke dienstverlening, ons zal ondersteunen bij het vergroten van de spontane naamsbekendheid in de media”, aldus Ronald Egas, CEO Werkspot.nl

 

Over Werkspot.nl

Werkspot.nl is de marktplaats voor alle klussen in en om het huis. Het concept van Werkspot is eenvoudig. Consumenten plaatsen een klus waarop vakmannen reageren. Consumenten kiezen een vakman op basis van offertes en reviews over deze vakmannen. Werkspot is marktleider in Nederland met 200.000 geplaatste klussen per jaar en 8.500 aangesloten vakmannen. Werkspot is onderdeel van het aan de NASDAQ genoteerde IAC, een wereldwijd opererend internet concern met merken als Match.com, Ask.com, Tinder en in Nederland Lexa.nl.

 

www.werkspot.nl

www.lindenbarbosa.nl  

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie