Whizpr werkt voor 2ML
17-07-2014 13:30:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3225 | Tags:

2ML, de Amsterdamse partner voor kantoorautomatisering, clouddiensten en digital development, heeft Whizpr aangesteld om zijn PR-belangen te behartigen. De activiteiten van Whizpr zijn in juni van start gegaan en behelzen zowel traditionele PR als sociale media en op termijn webcare. De doelstelling is te bouwen aan de naamsbekendheid van 2ML en de positionering van het bedrijf als dé IT partner voor zowel het MKB als bedrijven met 500+ werkplekken. “We zijn op zoek gegaan naar een bureau dat ons in de communicatie kan helpen om ons groeipotentieel volledig te benutten. Whizpr is gespecialiseerd in technologiemerken en heeft een uitgebreid netwerk met uitstekende relaties. We denken met Whizpr een partner gevonden te hebben waarmee we onze ambities kunnen waarmaken”, zegt Robin de Vries, CEO van 2ML.

 

Ambities

2ML is sinds 2000 actief op de zakelijke IT-markt in Nederland en heeft daar in die tijd een belangrijke positie bemachtigd. De meer dan dertig medewerkers zijn Microsoft, Dell en Apple gecertificeerd en hebben een oplossing voor iedere situatie en omgeving. Klanten van 2ML zijn o.a. EyeWorks, Tony’s Chocolonely en Het Nederlandse Rode Kruis. De ambities van 2ML reiken echter nog verder. Zo wil het bedrijf zich meten met grote concurrenten en zich door goede partnerships nog meer profileren als IT partner in plaats van IT leverancier. Ook sluit 2ML niet uit dat het op termijn ook buiten de landsgrenzen klanten zal bedienen. 2ML biedt continuïteit voor iedere IT-omgeving, groot en klein. Persoonlijk betrokken en gemotiveerd levert het team van specialisten pragmatische oplossingen die werken, zodat ondernemers zich ongestoord met hun kerntaken bezig kunnen houden.

 

“2ML heeft op dit moment een sterk klantportfolio dat varieert van grote A-merken tot kleinere bedrijven uit het MKB. Ons team is nu klaar voor een verdere toename van het aantal klanten. Doordat al onze medewerkers Microsoft, Dell of Apple gecertificeerd zijn, kunnen we elke oplossing aanbieden, ongeacht de grootte van een klant”, vervolgt De Vries.

 

Over 2ML

Het Amsterdamse 2ML biedt continuïteit voor iedere IT-omgeving, groot en klein. Persoonlijk betrokken en gemotiveerd levert 2ML pragmatische oplossingen die werken, zodat ondernemers zich ongestoord met hun kerntaken bezig kunnen houden. De meer dan dertig medewerkers zijn Microsoft, Dell en Apple gecertificeerd en hebben een oplossing voor iedere situatie en omgeving. 2ML biedt zekerheid, is altijd bereikbaar en stopt niet voordat alle behoeften vervuld zijn. Klanten van 2ML zijn o.a.verschillende advocatenkantoren maar ook bedrijven als EyeWorks, GreenPeace en Het Nederlandse Rode Kruis.

 

www.2ml.nl

www.whizpr.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie