Whizpr werkt voor TP-LINK
02-05-2014 13:54:38 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3257 | Tags:

TP-LINK heeft Whizpr aangesteld om zijn PR-belangen voor de Nederlandse markt te behartigen. De activiteiten van Whizpr gaan op 1 mei van start en zijn gericht op het positioneren van TP-LINK als dé leverancier voor netwerkproducten. Dit sluit aan bij de ambitie van TP-LINK om voor het einde van dit jaar marktleider te zijn in de Nederlandse netwerkmarkt.

 

TP-LINK is sinds enkele jaren actief op de Nederlandse consumentenmarkt en heeft in die tijd een belangrijke positie weten te bemachtigen. De ambities reiken echter nog verder. Zo wil het aan het eind van dit jaar koploper op de Nederlandse markt zijn met betrekking tot netwerkproducten voor consumenten en kleine bedrijven.

 

“We zijn op zoek gegaan naar een bureau dat ons kan helpen ons groeipotentieel ten volste te benutten. Whizpr is gespecialiseerd in technologiemerken en beschikt over uitstekende relaties en een uitgebreid netwerk. We denken dat zij de partner zijn waarmee we onze ambities kunnen waarmaken”, zegt Clark Qian, Country Manager Benelux bij TP-LINK.

 

“TP-LINK heeft op dit moment al een jaar-op-jaar groei van meer dan 70 procent en we behalen mooie resultaten met partners als Media Markt, Staples, Paradigit, Bol.com en Wehkamp.nl”, vervolgt Qian.

 

Over TP-LINK

TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera’s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches.

 

 

www.tp-link.com/nl

www.whizpr.nl

 

 

Banner