Win deze zomer een betaalde traineeship bij Sharp Electronics Laboratories in Oxford
11-06-2014 13:07:58 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3240 | Tags:

Sharp Europe organiseert voor de tweede keer de online competitie #GetItDownOnPaper. Europese studenten krijgen de kans om een ??betaalde traineeship van een maand te winnen bij het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum Sharp Laboratories, in het Engelse Oxford.

 

Universitaire studenten kunnen ditmaal meedoen door hun idee voor het huis van de toekomst te schetsen en te delen op Twitter via #GetItDownOnPaper. Denk aan ideeën voor centrale en geautomatiseerde bediening van elektronische apparatuur, verlichting die werkt op spraakherkenning of bijzondere energiebesparende innovaties voor woningen.

 

De competitie start op 16 juni en duurt tot 25 juli. Alle studenten die universitair onderwijs in Europa volgen mogen deelnemen. Datzelfde geldt voor recentelijk afgestudeerden met toestemming om te werken in Europa. Bezoek voor meer informatie Sharps blog www.HumansInvent.com of bekijkdeze video.

 

 

Ian Thompson, directeur bij Sharp Laboratories zegt: “Dit is een geweldige kans voor iedereen met een passie voor wetenschap en technologie om een ??maand door te brengen in een toonaangevend laboratorium. De winnaar kan gedurende die periode werken aan een prototype van zijn of haar idee. Een idee dat wellicht zelfs in productie wordt genomen."

 

Vorig jaar won kandidaat Siobhan Andrews met het idee voor de Chop-Syc. Een interactieve snijplank gebaseerd op de ervaring van Sharp in zowel LCD-schermtechnologie als in huishoudelijke technologieën.

 

Thompson vervolgt: "De competitie van vorig jaar was een groot succes. We hopen dit jaar op nog meer innovatieve ideeën voor het huis van de toekomst. Wij wensen de deelnemers veel succes en kijken uit naar alle inzendingen."

 

Wetenschappers bij Sharp Laboratories werken elke dag aan nieuwe ideeën en technologieën waarvan de maatschappij kan profiteren. Het lab is verantwoordelijk voor innovaties zoals mobiele LCD-technologie, smart cards en DualView. Met deze en andere oplossingen wil Sharp aan actuele behoeften in de samenleving tegemoet komen.

 

Paul Molyneux, CEO van Sharp Europe: "Als het gaat om innovatieve producten en het uitvinden van nieuwe technologieën, hebben we een geweldige trackrecord bij Sharp Laboratories. Mensen zijn daarbij de kern van alles wat we doen. Het betrekken van de volgende generatie is dan ook essentieel. Wij zoeken naar iemand die vol enthousiasme, originaliteit en oprechte nieuwsgierigheid te werk gaat. Denk eraan: #GetItDownOnPaper."

 

De winnaar wordt op 1 augustus 2014 bekendgemaakt op Sharps blog: www.HumansInvent.com. De traineeship begint op 18 augustus 2014 en duurt een maand.

 

#GetItDownOnPaper voorwaarden:

I. Deze wedstrijd staat alleen open voor studenten die momenteel universitair onderwijs in Europa volgen of voor recent afgestudeerden die in aanmerking komen om te werken in Europa. Dit geldt ook voor studenten, promovendi, oudere studenten, overige afgestudeerden die afgelopen zomer hun studie afrondden en parttime studenten.

II. Alle inzendingen dienen in het Engels te zijn opgesteld.

III. Sharp Europe zal betalen voor huisvesting, reizen en een vergoeding van £ 1.250 (ponden) voor de stage van een maand.

IV. De stage vindt plaats tussen 18 augustus en 12 september 2014.

V. De stage is geen garantie voor een baan bij Sharp Laboratories van Europa.

VI. Inzendingen van buiten Europa komen niet in aanmerking voor de wedstrijd.

VII. Bij eventuele problemen of vragen kunt u mailen met leo.kent@republicpublishing.co.uk.

 

 

www.sharp.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie