Winkelglutenvrij.nl gaat internationaal uitbreiden
27-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4738 | Tags:

Winkelglutenvrij.nl, de webshop die door de eigenaar van De Online Drogist werd opgericht en zich op dit moment de grootste aanbieder van glutenvrije producten in Nederland en België mag noemen, gaat in 2014 internationaal flink uitbreiden. De webwinkel zal zich vanaf maart ook richten op Duitsland en Frankrijk.

 

Eerder maakte Winkelglutenvrij.nl al via de website Twinklemagazine.nl bekend zijn vleugels uit te slaan naar het buitenland. Wegens onverwacht succes heeft de webwinkel besloten het proces versneld in gang te zetten. Steeds meer mensen worden immers gediagnosticeerd met coeliakie (glutenintolerantie) en de aandacht voor dit probleem en glutenvrije producten in het algemeen is in Nederland de laatste jaren sterk gegroeid. ‘We merken dat er nu ook in het buitenland steeds meer behoefte is aan glutenvrije producten. De markt is enorm. Daarom hebben wij besloten deze markt actief te benaderen met een passende webwinkel’, aldus Arno Engberts, Directeur Sales van Winkelglutenvrij.nl.

 

Voor de nieuwe landen worden webshops ingericht die passen bij de specifieke omstandigheden. Er wordt een vergelijkbaar assortiment aangeboden als in Nederland en België, maar er wordt rekening gehouden met smaakbeleving en productvoorkeuren. De presentatie en marketing van de producten zal daarom nadrukkelijk verschillen.

 

Winkelglutenvrij.nl werd in juli 2013 opgericht door de eigenaar van De Online Drogist.nl. Toen de drogisterij merkte dat de glutenvrije producten een populair onderdeel waren van het assortiment, werd besloten het publiek te bedienen met een gespecialiseerde webshop. Inmiddels heeft Winkelglutenvrij.nl het grootste assortiment glutenvrije artikelen in Nederland. Het productbestand groeit nog dagelijks.

 

www.winkelglutenvrij.nl

www.deonlinedrogist.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie