Winkelman Van Hessen doet PR voor Assistant2
20-09-2013 09:18:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3805 | Tags:

Winkelman Van Hessen heeft de PR-pitch gewonnen voor Management Support Assistant2, detacheringsbureau voor assistenten. WvH gaat onder meer aan de slag met de communicatie over de landelijke uitrol van Assistant2. Tot nu toe was Assistant2 vooral actief in de Randstad.

 

Er staat de komende maanden veel op stapel bij Assistant2. Naast de uitbreiding van de activiteiten van Assistant2 over heel Nederland, is er een verhuizing op handen en wordt de samenwerking met een grote hotelketen nader vorm gegeven. Directeur Fons Scheltema: “Er zitten vele zaken in de pijplijn die wij met media, klanten, medewerkers en partners willen delen. Wij kijken ernaar uit om samen met WvH te werken aan de verwezelijking van onze ambities.”

 

Winkelman Van Hessen

Winkelman Van Hessen, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam, is een van de grootste zelfstandige communicatieadviesbureaus in Nederland. Het bureau staat al jaren in de top 10 van beste adviesbureaus van Nederland in de MT100 en won in de afgelopen jaren diverse prijzen voor de creativiteit en impact van het werk voor klanten binnen overheid en bedrijfsleven, waaronder SAN Accenten, Effies en de ‘European Best Event Award’ voor de organisatie van het World Congress On Information Technology (WCIT).

 

www.wvhcommunicatie.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie