Winkelman Van Hessen werkt voor GAMMA
27-02-2014 16:04:32 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4013 | Tags:

GAMMA zet voor haar e-commerce campagne voor het eerst PR in en brengt deze activiteiten onder bij Winkelman Van Hessen, bureau voor Marketing & PR. GAMMA, een formule van Intergamma, is de grootste doe-het-zelf winkelketen van Nederland. Voor deze campagne zal Winkelman Van Hessen GAMMA ondersteunen met diverse activiteiten.

 

Helma van Remmerden, Specialist Landelijke reclame & promoties bij GAMMA: “Het nieuwe tuinseizoen is erg belangrijk voor ons. GAMMA.nl is helemaal vernieuwd en biedt veel gemak voor doe-het-zelvers, zowel met online shoppen als met klusideeën en klusadviezen. Daar willen we graag veel bekendheid aan geven. Voor het eerst zetten we nu naast een ATL-campagne en folders ook in op het genereren van verdiende aandacht door publiciteit en online consumentenactivatie. Winkelman Van Hessen biedt hiervoor op een creatieve manier nieuwswaardige content. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze campagne samen met Winkelman Van Hessen een succes wordt.”

 

Over Winkelman Van Hessen

Winkelman Van Hessen, is een van de grootste zelfstandige communicatieadviesbureaus in Nederland. Het bureau, grondlegger van marketingPR, staat al jaren in de top 10 van beste adviesbureaus van Nederland in de MT100 en won in de afgelopen jaren diverse prijzen voor de creativiteit en impact van het werk voor klanten binnen overheid en bedrijfsleven, waaronder SAN Accenten, Effies en de Gouden Giraffe.

 

www.wvhcommunicatie.nl

www.gamma.nl  

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!