Winnaars Digital Movie Awards 2013-2014 bekend
28-11-2013 13:36:59 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3453 | Tags:

Het tijdschrift Digital Movie heeft de Digital Movie Awards uitgereikt op het Media Park in Hilversum. In maar liefst 33 categorieën werden Awards uitgedeeld aan de beste producten uit de consumentenelektronicabranche. De Digital Movie Awards zijn voor consumenten een handvat bij het kiezen van goede elektronicaproducten.

 

In de decemberuitgave van Digital Movie en op de website is te lezen welke van de genomineerde producten de fel begeerde Digital Movie Award in de wacht hebben gesleept. Bij de prijswinnende producten staat tevens het eindoordeel van de jury vermeld. Ashja Bosboom-Fetvaciyan, uitgever: “We zijn er trots op dat we deze mooie prijs weer in zoveel categorieën kunnen uitdelen. Er is zoveel moois te koop in deze branche, wij brengen overzicht voor de consument.” Een overzicht van de winnaars vindt u op www.digitalmovie.nl/awards.

 

Er is massaal gestemd op de prestigieuze prijs. Maar liefst 5897 consumenten brachten hun stem uit. Een aantal stemmers krijgt fraaie prijzen als beloning. In Digital Movie januari/februari is te lezen wie de gelukkige prijswinnaars zijn. Digital Movie dankt alle stemmers voor hun inzet en enthousiaste medewerking aan de internetverkiezing.

 

Jaarlijkse uitreiking 
Tijdschrift Digital Movie bekroont jaarlijks de meest innovatieve en kwalitatief goede producten op het gebied van elektronica. Dit jaar wisten vele lezers de weg naar de website van Digital Movie te vinden. In totaal hebben 5897 lezers, vrijwel zonder uitzonderingen, in alle 33 nominatiecategorieën aangegeven welke elektronicaproducten een Award verdienen.

 

Digital Movie
Digital Movie volgt alle ontwikkelingen op het gebied van hardware voor bewegend beeld op de voet. Lezers vinden uitgebreide tests over de nieuwste camcorder, tv’s (LED, lcd, plasma, Smart) en projectoren. Ook beeld ondersteunende producten zoals Blu-ray, HD-recorders, homecinema, luidsprekers, NAS en mediaspelers komen aan bod. Digital Movie brengt overzicht in de vele ontwikkelingen binnen de consumentenelektronica.

 

www.digitalmovie.nl/awards

www.digitalmovie.nl

www.uitgeverijscala.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie