Workshop ADCN/STER start 16 januari
14-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3177 | Tags:

Voor junior strategen en creatieven wordt op 16 januari in de Beurs van Berlage de aftrap gegeven voor een vier weken durende workshop. Tijdens de workshop wordt door een samenwerking van strategen met creatieven gewerkt aan een geïntegreerde campagne voor Knorr in het kader van Ster Extra, de second screen app van Ster.

 

Twee fases

De strategen van AGP (Account Planning Group) zullen in de eerste twee weken elkaar challengen op het uitwerken van de briefing en het bepalen van een strategische visie.

 

De winnende strateeg zal direct doorpresenteren aan junior creatieven van JongeHonden en de ADCN, die eveneens twee weken werken aan deze campagne. Na jurering op 13 februari wordt het winnende creatieve team bekendgemaakt. Dit team gaat mee naar Cannes in de inmiddels legendarische bus van JongeHonden.

 

De strategen en creatieven zullen tijdens de workshop tussentijds worden gecoacht door creatieven en strategen van AGP, JongeHonden en de ADCN.

 

Samenwerking AGP en ADCN

Samenwerking met AGP is nieuw voor de ADCN, maar past binnen de visie dat strategen een belangrijk bijdrage geven aan de totstandkoming van een creatief idee of campagne. In 2013 stelde de ADCN toetreding van creatief strategen als ADCN-lid al open.

 

Over de ADCN

De Art Directors Club Nederland (ADCN) spant zich in voor het verbeteren en zichtbaar maken van het Nederlandse creatieve werk op het gebied van commerciële communicatie en aanverwante disciplines. Dat doet het onder andere door de jaarlijkse Uitreiking van de Jaarprijzen voor Reclame en Vormgeving, exposities en workshops te organiseren. Daarnaast wordt het Reclame Jaarboek uitgebracht, waarin alle nominaties en bekroningen zijn opgenomen. Leden van de vereniging zijn creatieven van verschillende disciplines zoals art directors, copywriters, designers en producers.

 

www.adcn.nl   

www.ster.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie