World Fashion Today brengt moderetailers samen met nieuwe talkshow
02-10-2013 12:15:30 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2917 | Tags:

image

 

Het World Fashion Centre is een bekend instituut in de stad Amsterdam. Het is veel meer dan een verzameling showrooms en agentschappen, het is een centrum van kennis over mode, retail en ondernemerschap. Het WFC heeft een nieuw platform in het leven geroepen dat dit alles bundelt: World Fashion Today. Na een succesvolle modeshow van huurders en eigenaren verzorgd door Danie Bles, afgelopen augustus, is het nu tijd voor een talkshow, 4 november aanstaande: World Fashion Today Live.

 

Hoe zorg je voor duurzame moderetail? Is het allemaal beleving en storytelling wat de klok slaat, of is er ook nog ruimte voor traditionele modewinkels? Wat wordt het moderne winkelen en hoe kunnen ondernemers zich het beste aanpassen, en toch zichzelf blijven, juist in deze tijd? Ontdek het zelf!

 

Te gast zijn: Casper Reinders (Jimmy Woo, Lion Noir),Pieter-Bas Broeke (WeAreLabels), James Veenhoff (House of Denim), Philip Hillege (Skins Cosmetics), trend strategist Marie-Lou Witmer (Witmer Consultancy) en ondernemer en trouwe huurder van het WFC Jos Bles (Jos Bles Fashion).

 

De band Valerius zorgt voor een spetterend optreden en journaliste Roxane van Iperen leidt de avond in met een stevige column die er niet om liegt. Na afloop is de Industry Drink, waar uitgebreid de gelegenheid is om na te praten en contacten op te doen.

 

De toegang is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsten. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.worldfashiontoday.nl.

 

World Fashion Today

World Fashion Today is het nieuwe overkoepelende platform van het World Fashion Centre en haar huurders. World Fashion Today wil nieuws, inspiratie en informatie bieden aan iedereen werkzaam in de Nederlandse mode-industrie, via live events, via de blog www.worldfashiontoday.nl, Facebook en Twitter.

 

www.worldfashiontoday.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie