World Wide Lab Media Producties zet in op format ontwikkeling
09-08-2013 12:11:25 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3703 | Tags:

Passie voor media zit in de genen van World Wide Lab Media Producties. Begonnen als dienstverlener in videoproducties, legt het full-service productiehuis zich steeds vaker toe op het ontwikkelen van nieuwe formats voor televisie en andere content.

 

Met haar ruime ervaring in ‘wat werkt en wat niet’ en frisse ideeën is WWL Media Producties in staat om voor alle omroepen in Nederland sprekende formats te leveren, van documentaires tot entertainment en van buitenproducties en concertregistraties tot studioproducties. Daarbij is het doel altijd iets nieuws toe te voegen aan het medialandschap.

 

Op dit moment heeft WWL Media Producties diverse formats op de plank in verschillende genres. Stuk voor stuk kant en klare creatieve producties. Daarnaast heeft het productiehuis enkele veelbelovende formats in ontwikkeling. De combinatie van internet en televisie maakt het mogelijk deze formats op verschillende platformen uit te rollen, ook internationaal.

 

Naast het ontwikkelen van formats houdt WWL Media Producties zich bezig met bedrijfsvideo’s, video-opdrachten voor o.a. overheden en commercials. WWL Media Producties is ijzersterk in het bedenken van programma’s om een persoon heen en het creëren van een comfortzone waarin iedereen zich thuis voelt. Natuurlijk is elke productie van hoogstaande kwaliteit. Om die kwaliteit te garanderen werkt WWL Media Producties samen met kwalificeerde partners.

 

www.wordwidelab.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie