WorldcomPR benoemt Todd Lynch als eerste Managing Director
02-09-2013 12:59:09 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3250 | Tags:

 WORLDCOM Public Relations Group (Worldcom) heeft Todd Lynch benoemd als eerste Managing Director. Hij is vanaf vandaag verantwoordelijk voor de strategische expansie van Worldcom.

 

Todd Lynch gaat zich bezighouden met de nieuwe strategie van Worldcom. Het is zijn taak de internationale zichtbaarheid van Worldcom vergroten en het delen van kennis en best practices tussen de bureaus te stimuleren. Ook is hij verantwoordelijk voor een verdere groei van Worldcom door nieuwe partners aan te trekken en door het genereren van meer inkomsten om de dienstverlening aan de aangesloten bureaus nog verder te verbeteren.

 

‘We zijn erg blij met Todd als nieuwe Managing Director, vooral omdat hij al dertien jaar een partner is van Worldcom en de organisatie en haar partners dus goed kent’, zegt Stephanie Paul, voorzitter van Worldcom wereldwijd en directeur van Phillips Group  in Brisbane. ‘Todd heeft meer dan twintig jaar gewerkt in leidinggevende posities bij pr- en communicatiebureaus en heeft daardoor veel ervaring in het begeleiden en adviseren van klanten in de pr- en communicatie-industrie. Met zijn goede managementvaardigheden kan hij de wereldwijde positie van Worldcom verbeteren, de toegevoegde waarde voor de partners vergroten en onze partners faciliteren om meer business met elkaar te delen en de onderlinge relaties te versterken.’

 

‘Deze functie is een mooie kans om het succes van Worldcom in de afgelopen 25 jaar verder uit te bouwen. Ik kijk er naar uit samen te werken met het bestuur van Worldcom en de drie regionale besturen om partners goed van dienst te zijn’, aldus Lynch. Ik heb inzicht in wat er bij de partnerbureaus speelt en heb verfrissende plannen voor de groei van Worldcom in de toekomst.’

 

Lynch, voormalig vicepresident klantrelaties van Worldcompartner St. John & Partners uit Florida, was op het moment van zijn benoeming voorzitter van bestuur van de Amerika regio. Hij is verkozen tot Managing Director na een uitgebreide zoektocht met meer dan 160 aanmeldingen. Todd Lynch volgt Daisy Guthin op die de organisatie de afgelopen 18 jaar heeft geleid en nu met pensioen gaat.

 

Over Worldcom Public Relations Group

De Worldcom Public Relations Group, opgericht in 1988, is met 128 partners verdeeld over 102 steden het grootste wereldwijde netwerk van onafhankelijke PR-bureaus. Via de Worldcom PR Group krijgen klanten toegang tot de expertise van ervaren PR-professionals die de taal, cultuur en gewoonten begrijpen van de omgeving waarin zij werken. In Nederland wordt de Worldcom PR Group vertegenwoordigd door IvRM uit Bussum en Wisse Kommunikatie uit Arnhem.

 

http://worldcomgroup.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie