Ximon breidt uit met het beste van cabaret
25-10-2013 14:33:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3423 | Tags:

Ximon pakt groots uit door vanaf vandaag maar liefst tweeëndertig shows van verschillende cabaretiers en dertien afleveringen van Comedytrain aan haar abonnementsaanbod toe te voegen. Onder andere Ronald Goedemondt, Marc-Marie Huijbregts en het Belgische Neveneffecten zijn per direct on demand te kijken bij Ximon via de website en via de apps op iPad, SmartTV en Playstation3. Dit aanbod zal de komende tijd blijven groeien met het beste aan binnenlandse en buitenlandse cabaretiers.

 

Het nieuwe cabaretaanbod bij Ximon kent letterlijk geen grenzen. Naast shows van bekende Nederlandse cabaretiers zoals Herman Finkers, Theo Maassen en Claudia de Breij biedt Ximon ook de kans om ongegeneerd hard te lachen om buitenlands toptalent. Van het Belgisch kwartet Neveneffecten tot de Amerikaanse stand-up comedian Doug Stanhope maar ook de show Different Class van de Ier Ed Byrne is te zien waar en wanneer je dat zelf wilt.

 

Comedytrain is de kweekvijver voor veel Nederlandse cabaretiers, waar artiesten als Emilio Guzman en Howard Komproe hun nieuwe materiaal voor een klein publiek uitproberen. Op Ximon kun je genieten van maar liefst dertien afleveringen met daarin onder meer Daniël Arends, Murth Mossel en Hans Sibbel. Bij Ximon kijk je ook het beste aan cabaret wanneer het jou uitkomt.

 

Ximon is de eerste aanbieder van video-on-demand in Nederland met een abonnementsvorm. Voor 9,50 euro per maand kijk je onbeperkt zo’n 90 procent van de grootste catalogus filmhuis aanbod. Nu breidt Ximon haar catalogus uit met een breed scala aan cabaret en alle shows zijn te zien binnen het Ximon abonnement.

 

Over Ximon

Ximon is de eerste Nederlandse aanbieder van video-on-demand met een all-you-can-watch abonnement. De totale catalogus bevat ruim 3900 titels en biedt het beste filmhuis aanbod. Dat is o.a. internationale arthouse, veel Europese cinema en de grootste catalogus Nederlands product. Daarbij een ruim aanbod aan series. Alle films zijn minimaal genomineerd op een van de bekende internationale filmfestivals. Ximon kijk je via PC/Mac of de apps op iPad, smart TV en PlayStation3 waar en wanneer jij wilt.

 

www.ximon.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie