Ximon breidt uit naar Philips Smart TV
26-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3831 | Tags:

Ximon, aanbieder van films en series via video-on-demand gespecialiseerd in filmhuis aanbod, Nederlands product en internationale arthouse, breidt uit naar Philips Smart TV. Philips en de andere merken waarop de Ximon app beschikbaar is, dekken 80% van de smart TV markt in Nederland.

 

Aanvulling op het aanbod              

De catalogus van Ximon is een uitbreiding op het bestaande aanbod films en series dat direct via de Philips Smart TV te bekijken is. “Het is een logische aanvulling op ons app aanbod, de content heeft een hoge lokale waarde en biedt consumenten een alternatief op het bekende Hollywood blockbuster genre.”, aldus Remco Rutte, Business Development Manager Philips Smart TV. Ximon richt zich op publiek dat graag naar het filmhuis theater gaat en houdt van Nederlands  producties en internationale arthouse.

 

”Met uitbreiding van onze Ximon app naar Philips Smart TV zijn we weer een stap dichter bij ons doel; Ximon beschikbaar maken voor een zo groot mogelijk publiek”, zegt Esther Frijns, Manager Marketingcommunicatie en PR bij Ximon. “Zeker nu meer dan 80% van de PhilipsTV range is uitgerust met smart TV en de tijd die besteed wordt in de smart omgeving het laatste jaar is verdubbeld.” (Bron: TPVision)

 

Beschikbaarheid

Alle modellen in de 6000, 7000, 8000 en 9000 serie uit 2012+

 

Kijken en betalen

Films en series kijken bij Ximon op Philips Smart TV kan per film/aflevering, via kijktegoed of het abonnement voor € 9,50 per maand via www.ximon.nl. Daarna kan via Philips Smart TV gekeken worden.

 

Over Ximon

Ximon is de eerste Nederlandse aanbieder van video-on-demand met een all-you-can-watch abonnement. De catalogus bevat ruim 3500 titels en bestaat uit o.a. internationale arthouse, de grootste catalogus Nederlands product en een ruim aanbod series. Alle films zijn minimaal genomineerd op een van de bekende internationale filmfestivals. Ximon kijk je via PC of de apps op iPad, smart TV en PlayStation3 waar en wanneer jij wilt.

 

www.ximon.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie