Yealink en Voiceworks werken samen aan zakelijke hosted VoIP-toepassingen
20-06-2014 12:04:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3563 | Tags:

IP-telefoon leverancier Yealink en Voiceworks, leverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen,gaan een strategische samenwerking aan om scherp geprijsde Session Initiation Protocol (SIP) communicatieoplossingen aan zakelijke gebruikers in Nederland te leveren. De bedrijven verbeteren de interoperabiliteit van hun producten om SIP-telefonieoplossingen te bieden voor zakelijke hosted VoIP- toepassingen.

 

Yealink’s IP-telefoons werken in combinatie met de auto-provisioning van Voiceworks' Managed Voice VoIP-applicatie. Deze combinatie levert communicatieoplossingen met de stabiliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit die nodig is om telefonieprestaties te maximaliseren tegen redelijke kosten.

 

Stijn Nijnhuis, CEO van Voiceworks: ‘In de Nederlandse markt is er behoefte aan scherp geprijsde SIP-telefoons. Door onze samenwerking kunnen we nu aan deze behoefte van klanten tegemoet komen. Samen zijn wij in staat gebruikers de mogelijkheid te bieden om op hun “favoriete” en een gebruiksvriendelijke manier te communiceren.’

 

Stone Lu, Vice President van Yealink: ‘Voiceworks is met zijn ontwikkelingen, zoals Managed Voice, de meest innovatieve telecomprovider van Nederland. Door de samenwerking met Voiceworks breiden we ons marktaandeel in Europa verder uit.’

 

Nijhuis: ‘We hebben voor Yealink gekozen, omdat zij hoogwaardige SIP-telefoons leveren die geschikt zijn voor integratie met diensten binnen ons eigen portfolio. Door het toevoegen van een reeks Yealink SIP-telefoons, kunnen we nu een breed scala aan mogelijkheden aan onze partners bieden. Yealink en zijn distributeur Lydis leveren ook de ondersteuning en inzet van kennis om onze samenwerking tot een succes te maken.’

 

Installatie

Yealink werkt in Nederland via lokale distributiepartner Lydis. Cor Heide, Directeur van Lydis: “Wij staan bekend om onze technische expertise die ervoor zorgt dat IP-telefonie goed functioneert. Bovendien hebben wij specialistische kennis van de beveiliging van IP en auto-provisioning. Hierdoor is de installatie van Yealink IP-telefoons snel, eenvoudig en veilig.”

 

Over Yealink

Yealink, wereldwijd TOP2 SIP-telefoon provider, ontwerpt en produceert innovatieve, hoogwaardige, koolstofarme IP-telefoons. Sinds 2001 ontwikkelt het bedrijf state-of-the-art, hightech VoIP-communicatie terminals, waaronder IP-videotelefoons, IP-telefoons en DECT-telefoons. Met een wereldwijde markt in meer dan 140 landen heeft Yealink eveneens een eersteklas internationaal servicenetwerk opgebouwd.

 

Over Lydis

Sinds 1 juni 2013 is Lydis de jongste telecomdistributeur van Nederland en levert het diensten in de BeNeLux. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan communicatieoplossingen op basis van IP. Lydis werkt nauw samen met een aantal toonaangevende fabrikanten. Een toegevoegde waarde is dat Lydis ondersteuning geeft voor alle producten uit haar portfolio, alsmede technische en commerciële back-up. Ondersteuning kan worden verstrekt via telefoon en/of e-mail, maar er kan ook ondersteuning geboden worden op locatie. Lydis heeft ook een eigen opleidingscentrum voor technische en commerciële trainingen.

 

Over Voiceworks

Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken.

 

Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX installateurs, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft 86 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50 en in 2013 de Gouden FD Gazelle Award.

 

 

www.voiceworks.com

www.yealink.com

www.lydis.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie