Yonego in de Deloitte Technology Fast50
15-09-2013 19:20:36 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3673 | Tags:

Nadat Yonego onlangs de hoogste waardering heeft ontvangen in de Emerce Top 100 van beste e-business bedrijven én door Werken.fm werd uitgeroepen tot het leukste internetbedrijf van Nederland, staat Yonego nu ook in de Deloitte Technology Fast 50.

 

Met deze notering behoort Yonego al tot de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. Hiermee heeft Yonego bewezen jaar op jaar een fantastische groei te hebben laten zien. Yonego is de afgelopen jaren in snel tempo gegroeid in Nederland en België. Voor nationale en internationale bedrijven genereert Yonego vanuit haar kantoren in Breda en Gent voor miljoenen euro’s aan extra omzet met haar ROI Driven Internet Marketing aanpak. Die succesvolle aanpak en sterke focus op ROI, zorgt er nu ook voor dat Yonego is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50.

 

Carlo Renne, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “Ook dit jaar zien we weer veel bedrijven die voor het eerst genomineerd zijn voor de Fast50 lijst. Wat ons betreft is dit een heel positieve ontwikkeling en het laat zien dat er nog volop beweging is in de technologiesector in Nederland en België. Ieder jaar zien we veel internetbedrijven terug in de lijst van genomineerden. Zij blijven dominant aanwezig. Daarnaast zijn ook software- en telecombedrijven goed vertegenwoordigd en vinden we een aantal hightechbedrijven terug in de lijst.”

 

Joris Toonders (Yonego): “Onze sterke focus op ROI voor klanten, heeft onze positie in de markt verder versterkt. Een notering in de bekende Deloitte Fast50 lijst is wederom een bekroning op het harde werken van het team. Voor mijn gevoel zijn we echter pas net begonnen. We blijven hard werken om onze klanten met behulp van ROI Driven Internet Marketing verder te laten groeien, en daarmee ook de sterke groeiambities van Yonego te realiseren.”

 

In de afgelopen maanden won Yonego verschillende grote pitches van andere bureaus en bouwde een groot aantal klanten de dienstverlening binnen Yonego uit, waarmee steeds meer het snijvlak van operatie, tactiek en strategie wordt opgezocht. Meer dan ooit werkt Yonego als strategisch partner samen met veel van haar klanten. Yonego streeft er naar om haar toonaangevende positie in de Benelux verder uit te bouwen, door blijvend te investeren in goede mensen, technologie en een sterke focus op ondernemerschap.

 

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 - 2012). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

 

www.yonego.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie