Yourzine gaat partnership aan met Clypper - impuls mobile campagnes
02-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4235 | Tags:

Yourzine,een toonaangevend dialoogmarketingbureau,maakt vandaag bekend dat het bedrijf een partnership is aangegaan met Clypper. Clypper is een mobiele service voor het uitzenden van videoclips op mobiele apparaten. De service van Clypper maakt het mogelijk om korte, krachtige en in hoge kwaliteit uitgevoerde videoclips op wereldwijde schaal uit te zenden. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten van Yourzine gerichter een dialoog aangaan via mobiele apparaten om zo de klantloyaliteit en merkbeleving te vergroten. Daarnaast kunnen klanten van Yourzine ook hun verdienmodel uitbreiden doordat het met Clypper mogelijk is om een banner, URL of call to action-knop toe te voegen aan een video.

 

“De meeste marketeers beseffen inmiddels dat mobile marketing zorgt voor een sterkere merkbelevenis, betrokkenheid en loyaliteit,” aldus Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine. “Echter zijn de juiste tools cruciaal om de klantloyaliteit via het mobiele kanaal te vergroten. Dankzij de samenwerking met Clypper hebben wij er een innovatieve tool bij om onze klanten nog verder te ondersteunen en de juiste boodschap bij de juiste persoon af te leveren met exact de perfecte timing!”

 

“Yourzine weet als geen ander hoe marketeers mobile een plek kunnen geven binnen hun marketingstrategie en hoe ze dit naar de praktijk kunnen vertalen, aldus Daan Bemelmans, Partner bij Clypper. “Wij zijn dan ook erg vereerd dat ze Clypper gaan gebruiken om mobile campagnes een extra impuls te geven.”

 

Over Clypper

Clypper is een innovatieve mobiele video broadcasting service welke wereldwijde broadcasting van korte, maar krachtige videoclips van hoge kwaliteit mogelijk maakt voor mobiele telefoons die beschikken over internet en video mogelijkheden. Broadcasts kunnen gericht zijn op specifieke groepen of gebruikers, terwijl gebruikers geen actie hoeven te ondernemen om de video clip af te spelen.

 

Clypper levert een unieke videospeler die geïnstalleerd wordt op mobiele telefoons en communiceert met een centrale server. De server plant de video broadcasts per kanaal en levert de video clips af bij de mobiele telefoons over een (mobiele) internet connectie.

 

Over Yourzine

Yourzine is een dialoogmarketingbureau dat merken en organisaties helpt om persoonlijke meerwaarde te geven aan alle contactmomenten tussen merk en consument. Het bureau werkt op basis van klantinzicht, waarna klantcontact wordt verzorgd met als doel klantwaarde verhogen. De kracht van Yourzine is de mix tussen strategische en technische kennis en de creatieve uitrol van campagnes. Met een continu oog voor het effect en het resultaat. Yourzine werkt voor merken en organisaties als Albert Heijn, Etos, Samsung, HEMA, V&D, De Efteling, IKEA, Triodos Bank, NRC, Unicef, Het Nederlandse Rode Kruis en Ziggo.

 

Yourzine is ISO 9001 en ISO/IEC27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep is in 1997 ontstaan en gegroeid tot een organisatie van acht gespecialiseerde bureaus en 200 professionals.

 

www.lectricgroep.nl

www.yourzine.nl

 

www.clypper.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie