Zandbeek werkt voor Reckitt Benckiser
06-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3621 | Tags:

 

Reckitt Benckiser Pharmaceuticals heeft de hulp van Zandbeek ingeschakeld voor PA- en PR- activiteiten voor anti-verslavingsmedicijn Suboxone. Zandbeek werkt momenteel aan een communicatiestrategie voor de Nederlandse markt waarin een-op-een communicatie centraal staat. Zandbeek’s zusterbedrijf Dialogic (Brussel) werkt ook voor Reckitt Benckiser Pharmaceuticals in België.

 

Krista de Bruijckere (Business Manager Unit Benelux): “We zochten een partner met kennis van de lokale markt en veel ervaring met communicatie richting nichedoelgroepen. Zandbeek bleek over de juiste competenties te beschikken om ons bij te staan bij deze specifieke PA/PR-activiteit.”

 

Over Zandbeek

Zandbeek, the agency for engagement, is een bureau gespecialiseerd in content marketing. Zandbeek bedenkt innovatieve en geïntegreerde communicatieoplossingen die leiden tot maximale betrokkenheid bij de doelgroep. Dat doet het bedrijf voor onder andere ABN AMRO, ABN AMRO MeesPierson, Ambiance Zonwering, BAM, BrandLoyalty, De Lage Landen, Hago, IsoBouw, KPN Zakelijke Markt, Loyalis, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, Tentoo, Vebego, VGZ en VTech.

 

Zandbeek is sinds haar oprichting in 1995 uitgegroeid tot een onderneming met circa 100 medewerkers met kantoren in Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Brussel.


 

www.zandbeek.nl

www.rb.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie