Affiliate Window en zanox verder als Awin
06-03-2017 10:13:00 | Door: Arjen Westra | hits: 4501 | Tags:

De affiliate marketing-netwerken zanox en Affiliate Window zijn omgedoopt tot Awin. Daarmee wil moederbedrijf zanox AG het imago van het bedrijf en de propositie aan klanten vereenvoudigen. Het nieuwe netwerk bestaat uit 6.000 adverteerders en meer dan 100.000 actieve publishers. Met vestigingen op vijftien locaties over de hele wereld hoopt Awin een wereldwijd bereik te combineren met lokale expertise. 


Lauri Koop, country manager Awin Benelux: "Door het verenigen van onze brand, service en technologie zijn we nog beter in staat om onze klanten de beste service te geven en innovatie in de markt te bevorderen. In 2016 zijn we bekroond met de Publisher's Choice of Network en we hebben er het volle vertrouwen in dat we onder onze nieuwe brand nog meer mooie prijzen weten te verzilveren." 


Het bedrijf presenteert eveneens een nieuw logo dat de toewijding om innovatie te stimuleren moet symboliseren. De drie vlakken in het logo vertegenwoordigen adverteerders, publishers en consumenten, met het netwerk in de kern. De lancering van de nieuwe merknaam is rechtstreeks naar alle zanox- en Affiliate Window-klanten en partners gecommuniceerd. 


Mark Walters, CEO van Awin: "Onze nieuwe merkidentiteit staat symbool voor de uniforme manier waarop wij al opereerden binnen de Groep. Bovendien ondersteunt het onze ethos van een perfect naadloze wereldwijde affiliate oplossing, dat alle markten blijft aandrijven door vooruitgang in service en technologie.

www.awin.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie