ZenithOptimedia zoekt een SEA Consultant / Online Campagne Manager
21-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6488 | Tags:

ZenithOptimedia is ter uitbreiding van het team op zoek naar een

 

SEA CONSULTANT / ONLINE CAMPAGNE MANAGER

 

(fulltime)
rapporteert aan Head of Performics

 
DE BAAN

Als SEA Consultant / Online Campagnemanager adviseer je opdrachtgevers op het gebied van online advertentiecampagnes. Je vertaalt de marketingdoelstellingen van de klant naar een effectieve online campagne. Je ontwikkelt, monitort en onderhoudt de campagne zo optimaal mogelijk en overlegt continu met de klant en je (internationale) collega’s over mogelijke verbeteringen en kansen. Je zorgt dat de doelstellingen van de klant worden behaald, je maakt hiervoor gebruik van o.a. Google Adwords, Facebook, Yahoo en Bing.

 

JIJ

Een gedreven online marketing geïnteresseerde starter met 1 jaar zoekmachinemarketing ervaring. Je hebt uitstekende kennis van Google Adwords en social media en bent bekend met webanalyse pakketten (zoals Google Analytics). Je beschikt over analytisch inzicht en commerciële vaardigheden. Je werkt planmatig, behoudt overzicht en je kan je activiteiten goed coördineren en plannen. Je bent communicatief sterk, proactief en durft te presenteren. Je schakelt zonder moeite tussen Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen is een pre.

 

WIJ

Performics is één van de grootste online performance bureaus ter wereld met vestigingen in 32 markten en ruim 1.000 specialisten in zoekmachinemarketing, social media, RTB, affiliate marketing, web analytics en conversie-optimalisatie.

Performics is onderdeel van mediabureau ZenithOptimedia en werkt voor grote internationale en nationale merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Microsoft, Twitter, Hyundai, Mercedes, Puma, Ziggo en Triodos Bank. ZenithOptimedia/ Performics is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

 

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief en CV naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Manager) o.v.v. vacature SEA Consultant.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met
Nienke via 020 – 406 14 98.

 

www.zenithoptimedia.nl

 

 

 

 

 

 

Banner