Ziggo Mobiel mét smartphone - Partnership met Phone House
01-07-2014 11:16:53 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5253 | Tags:

Ziggo breidt zijn aanbod voor Ziggo Mobiel vanaf 1 juli uit met diverse smartphones naast het Ziggo Sim-Only abonnement. Hiervoor is een exclusief partnership opgezet met Phone House, één van de sterkste retail partijen in Nederland.

 

Klanten van Ziggo hebben in de ruim 200  Nederlandse vestigingen van Phone House in de maand juli een keuze uit de combinatie van 3 Sim-Only abonnementen en 4 geselecteerde smartphones. De smartphones zijn in diverse prijsklassen van eenmalig € 89,- tot € 619,- of voor een bedrag per maand te verkrijgen. Het betreft de LG L40, de Samsung Galaxy Trend, De Sony Z1 en de Samsung S5. Voor de zakelijke Ziggo-klant is ook de iPhone 5S beschikbaar. Tevens kunnen zakelijke klanten bestellen via www.typhone.nl

 

Op 18 juni heeft Ziggo zijn mogelijkheden voor Ziggo Mobiel uitgebreid met een goedkope bundel voor klanten die niet heel veel bellen/sms'en. Daarnaast kan je met de meest uitgebreide bundel nu onbeperkt bellen en sms'en. Bij alle abonnementen kan men met vier apparaten onbeperkt internetten via 1,2 miljoen WifiSpots en daarmee besparen op de databundel. Tevens betaalt de klant alleen voor de seconden die hij echt verbruikt heeft en is hij altijd flexibel met een maandabonnement.

 

Met de combinatieverkoop in de Phone House winkels is er daarmee voor elk wat wils voor de Ziggo-klant. Zij ontvangen bij Phone House tevens 30% korting op accessoires en 3 maanden gratis verzekering (Geek Squad Support All-in-One).  Ook is het mogelijk bij Phone House een Ziggo Sim-Only abonnement af te sluiten zonder toestel.

 

 

www.ziggo.com

www.typhone.nl

www.phonehouse.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie