Ziggo presents MTV Music Week: live uitzending vanuit Club Ziggo
04-11-2013 07:50:40 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3995 | Tags:

Om al zijn klanten de mogelijkheid te bieden mee te genieten van het MTV Music Week spektakel in Club Ziggo, zendt Ziggo alle concerten live uit via Ziggo TV. Dagelijks zijn alle concerten vanaf 20.00u live te volgen via Ziggo kanaal 12 en via de Ziggo TV App. In aanloop naar de MTV Music Week en MTV EMA 2013, start Ziggo op dinsdag met uitzenden.

 

Programma

Dinsdag 5 november
MTV EMA 2012 vanuit Frankfurt

Woensdag 6 november
Concerten van Mr. Probz en Kraantje Pappie

Donderdag 7 november
Concerten van Krystl en Alain Clark

Vrijdag 8 november
Concerten van Niels Geusebroek en Caro Emerald

Zaterdag 9 november
Concerten van Tim Knol en Miss Montreal

 

Waarom sponsort Ziggo de MTV EMA en de MTV Music Week?

Ziggo heeft de visie om als media- en entertainmentbedrijf de verbinding met zijn klanten te zoeken om ze informatie, beleving en entertainment te brengen. Ziggo verbindt miljoenen mensen en stelt deze mensen in staat om hun meest waardevolle ervaringen te delen. Ziggo's rol als main partner van de MTV Music Week en locale partner van de MTV EMA past hier uitstekend bij.

Om die visie handen en voeten te geven, zijn er reeds diverse samenwerkings-verbanden aangegaan en activiteiten ontwikkeld, zoals de sponsorship van de Ziggo Dome, zo'n 60 concerten en registraties van Ziggo Live in Club Ziggo, het mede mogelijk maken van Ladies of Soul, en verschillende live uitzendingen vanuit de Ziggo Dome op Ziggo TV (kanaal 12) van Bløf, het Dance event Energy, Holland zingt Hazes en Heineken Star Club met Tiesto en Calvin Harris.

 

www.nl.mtvema.com

www.mtvmusicweek.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie