Ziggo verhoogt internetsnelheden
01-04-2014 13:18:36 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2879 | Tags:

Vanaf 1 mei verhoogt Ziggo de snelheid van zijn internetabonnementen. Daarmee krijgen bijna  1,9 miljoen Ziggo klanten  hogere internetsnelheden. De prijzen van de internetabonnementen blijven ongewijzigd. De hoogste consumenten downloadsnelheid van 180 Mbit/s wordt geboden aan alle klanten met een Alles-in-1 Extra pakket of Z3 abonnement. Voor de zakelijke klanten wordt het Office Basis pakket ZZ3 verhoogd naar 200 Mbit/s

 

Vanaf 1 mei start Ziggo met het op afstand resetten van de modems, waarna abonnees automatisch de nieuwe snelheden hebben. Dit proces duurt in totaal 8 weken. Klanten die vanaf 1 mei zelf hun modem resetten hebben vanaf dat moment ook de nieuwe snelheden.

 

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 2,8 miljoen huishoudens, bijna1,9 miljoen breedband internetklanten, 2,3 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,6 miljoen telefoonabonnees.

Producten en diensten voor de klein- en grootzakelijke markt betreffen zaken als telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied - met sterke regionale bases - strekt zich uit over het grootste gedeelte van Nederland. Ziggo is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam.

 

www.ziggo.com