Zippo partner Pinkpop
06-05-2014 10:54:07 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4571 | Tags:

Rock on met Zippo tijdens Pinkpop! Dit jaar viert Zippo haar rijke muziekgeschiedenis door festivalbezoekers van het langstlopende jaarlijks terugkerende muziekfestival ter wereld, te verrassen met verschillende activiteiten, waaronder een Zippo designwedstrijd met kans op een eigen limited edition Zippo aansteker. Daarnaast kunnen festivalbezoekers Zippo aanstekers kopen en gratis laten bijvullen op de Zippo Encore stand, en worden er dagelijks activiteiten en wedstrijden georganiseerd waarmee de festivalbezoekers dagelijks backstagepassen kunnen winnen.

 

Dichterbij kan bijna niet

Tijdens Pinkpop is er van alles te doen in de Zippo Encore tent. Naast een graveerservice, de Zippo Moments Wall en de mogelijkheid om je te laten schminken, organiseert Zippo dagelijks wedstrijden. Zo is er een Wheel of Fortune waarmee Zippo aanstekers te winnen zijn en maken twee festivalbezoekers dagelijks kans op backstage passen waarmee men vanaf het podium een optreden kan bijwonen. Een extra reden dus om de Zippo tent tijdens Pinkpop te bezoeken.

 

Je eigen Limited Edition Zippo

In de Zippo Encore tent kunnen festivalgangers meedoen aan een designwedstrijd met als ultieme hoofdprijs een windbestendige Zippo aansteker naar eigen design. Een jury selecteert de mooiste ontwerpen en plaatst deze op de Zippo Facebookpagina ter stemming. De inzending die de meeste stemmen weet te verzamelen, wint de hoofdprijs: een eigen Limited Edition Zippo aansteker. Daarnaast worden er gedurende het driedaagse festival verschillende dagprijzen weggeven met een Zippo aansteker als prijs.

 

Zippo Pinkpop 2014 aansteker
Zippo verkoopt tijdens Pinkpop een verscheidenheid aan Zippo aanstekers. Het meest unieke exemplaar is echter de Limited Edition Pinkpop 2014 Zippo, speciaal ontworpen voor het festival en voor slechts € 29,95 te koop. In de Zippo Encore tent kunnen Zippo aanstekers daarnaast gratis worden bijgevuld.

 

Virtuele Zippo Pinkpop 2014 aansteker
Voor de moderne rock n’ rollers introduceert Zippo een virtuele variant van de limited edition Pinkpop 2014 Zippo aansteker! De bekende Zippo Virtual Lighter app is vanaf 23 mei 2014 een maandlang gratis te downloaden voor zowel Android als iOS-telefoons en beschikt over een limited edition Pinkpop ontwerp.

 

Rijke muziekgeschiedenis
Zippo staat synoniem voor muziek en heeft een rijke rock ´n roll geschiedenis. Sinds het begin dat aanstekers in de lucht gehouden werden tijdens concerten, zijn de windbestendige Zippo aanstekers de absolute must-have voor ieder concert. Het merk is altijd verbonden gebleven aan rockmuziek en werkt met festivals over de hele wereld samen om ervoor te zorgen dat we blijven rocken.

 

Blijf op de hoogte

Volg Zippo op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en andere aankondigingen over de grootste rock evenementen en festivals. Rock on met Zippo!
 

 
Pinkpop vindt plaats in Landgraaf op 7, 8 en 9 juni 2014. Voor meer informatie over het festival en de complete line-up kunt u terecht op www.pinkpop.nl

 

Over Zippo

Zippo is één van de bekendste merken in de wereld. Zippo is gevestigd in Bradford, PA, en heeft al meer dan 500 miljoen windbestendige aanstekers geproduceerd. Op elke Zippo aansteker zit levenslange garantie; it works, or we fix it free! Zippo biedt een breed portfolio aan producten waaronder aanstekersaccessoires, butaan kaarsaanstekers, horloges, parfum en lifestyle producten voor mannen, zoals een robuuste lijn outdoor producten. Zippo is verkrijgbaar in meer dan 160 landen. Het merk beheert daarnaast ook het Ronson aansteker- en brandstofmerk en W.R. Case and Sons Cutlery Company. Beide zijn gevestigd in Bradford, PA.

 

www.zippo.com

 

Banner