ZorgKiezer.nl opent zorgverzekering overstapwinkel in Amsterdam
17-12-2013 14:39:42 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3375 | Tags:

De onafhankelijke vergelijkingssite ZorgKiezer.nl opent vandaag een unieke overstapwinkel in het centrum van Amsterdam. In de winkel kunnen mensen gratis en persoonlijk advies inwinnen over hun zorgverzekering in 2014. Sinds de introductie van het nieuwe zorgstelsel in 2006 is ruim 75% van de mensen nog nooit overgestapt. Uit onderzoek van ZorgKiezer.nl waarom mensen niet overstappen, blijkt dat vooral oudere mensen het eng en ingewikkeld vinden. Juist om deze mensen met persoonlijk advies te kunnen helpen, opent ZorgKiezer.nl nu deze overstapwinkel. Vooral ouderen kunnen namelijk veel besparen door over te stappen, omdat ze vaak al jarenlang bij dezelfde zorgverzekeraar zitten. De winkel wordt vanmiddag officieel geopend door Monique Wolfkamp, voorzitter van het Nationaal Ouderenfonds.

 

De winkel is te vinden op de Raadhuisstraat 32 in Amsterdam. Tot eind december zullen er op alle dagen van de week, behalve zondag, van 9:00 tot 18:00 overstapcoaches van ZorgKiezer.nl in de winkel aanwezig zijn. Mensen kunnen in de winkel terecht voor vragen over de goedkoopste zorgverzekeringen, dekkingen, het eigen risico en hoe ze kunnen besparen op hun zorgverzekering. Ook een overstap naar een andere zorgverzekeraar is in de winkel eenvoudig geregeld.

 

Peter Ruys, directeur van ZorgKiezer.nl: 'We gaan van online naar offline. We merken dat een steeds grotere groep mensen hier behoefte aan heeft. Aan de telefoon krijgen we veel vragen over zorgverzekeringen, maar horen we ook geregeld terug dat mensen niet durven over te stappen. Juist die mensen hebben behoefte aan een persoonlijk gesprek met iemand die ze kunnen zien. Ze zijn nu van harte welkom in onze winkel!'

 

ZorgKiezer.nl komt naar consument toe

Al eerder ging ZorgKiezer.nl nadrukkelijk op zoek naar de consument. Van 2006 tot 2010 ging de site met een bus het land in. Juist om mensen te helpen die de weg naar informatie op internet moeilijk weten te vinden. In 2011 gingen ZorgKiezer.nl-medewerkers gewapend met iPad's naar koffiehuizen, moskeeën en verzorgingshuizen. Nu, in 2013, begint ZorgKiezer.nl een unieke winkel: de ZorgKiezer.nl overstapwinkel.

 

De winkel is vanaf woensdag 18 december dagelijks geopend, behalve zondag, van 9:00 tot 18:00 en is te vinden op de Raadhuisstraat 32 te Amsterdam.

 

Over ZorgKiezer.nl
Onafhankelijkheid, eerlijkheid en transparantie zijn de kernwaarden waar ZorgKiezer.nl voor staat. ZorgKiezer.nl helpt al sinds 2005 consumenten met kiezen door het inzichtelijk maken van kwaliteit van de zorg, zoals fysiotherapie, ziekenhuiszorg en tandartsen. Sinds 2007 vergelijkt ZorgKiezer.nl ook zorgverzekeringen. Jaarlijks wordt de website bezocht door 1,5 miljoen mensen.

 

www.zorgkiezer.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                   Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/80210