ZyXEL begint inruilactie voor nieuwe ZyWALL VPN Firewall
26-11-2013 16:55:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3857 | Tags:

ZyXEL Communications, leverancier van breedbandoplossingen, start voor zijn channel partners een inruilactie. Eindgebruikers kunnen hun oude ZyWALL USG of andere merken firewalls vervangen voor de nieuwe ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls. Daarnaast introduceert ZyXEL haar vernieuwde online licentie portal, waarbij resellers extra worden ondersteund in de verkoop en marketing van ZyXEL USG licenties.

 

De nieuwe krachtige ZyXEL ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb en zorgen ervoor dat bedrijfsdata worden beschermd en het netwerk een hoge performance behoudt. ZyXEL partners kunnen op de nieuwe ZyWALL firewall appliances aan hun klanten kortingen geven tot wel 30 procent, als ze hun oude ZyWALL USG of een ander merk security appliance inruilen. Bedrijven kunnen ongelimiteerd hun oude security appliances inleveren voor de nieuwe ultramoderne en veilige ZyWALL high-performance security appliances.

 

Snelle VPN
De nieuwe ZyXEL ZyWALL 110, 310 en 1100 serie vpn firewalls ondersteunen IPv6 en zijn ten opzichte van de firewall prestaties van voorgaande modellen tot negen keer zo snel. De prestaties van de Virtual Private Network (VPN) zijn ruim vier maal zo snel als die van eerdere modellen. Doordat de nieuwe ZyWALL-serie multi-core CPU’s bevat, worden prestaties tot 3.6 Gbps Firewall en 800 Mbps VPN doorvoersnelheid bereikt.

 

De ZyWALL serie beschikt over Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2) VPN encryptie technologie die zorgt voor een ultraveilige verbinding. De VPN-dienst biedt altijd de hoogste beschikbaarheid, omdat de ZyWALL Series dual Wide Area Network (WAN) failover en fallback support hebben. Wanneer de hoofdverbinding wordt verbroken, schakelt de ZyWALL VPN Firewall automatisch over naar een back-up connectie. Als de hoofdverbinding weer online is, wordt er weer teruggeschakeld.

 

De nieuwe ZyWALL-serie biedt verder een auto-provisioned client-to-site IPsec VPN setup. Het zero configuration (zeroconf) remote access mechanisme is uitermate gebruiksvriendelijk en eenvoudig uit te voeren. Bij ZyXEL’s IPsec VPN client software zit een wizard die eenvoudig en automatisch een VPN-configuratiebestand ophaalt uit de remote ZyWALL VPN Firewall, zodat IPsec VPN-verbindingen binnen drie eenvoudige stappen worden opgezet.

 

Multi OS ondersteuning
De ZyWALL zorgt voor een veilige BYOD (Bring Your Own Device) omgeving. De nieuwe ZyWALL appliances zorgen voor ongelimiteerd mobiel werken, dankzij de Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) VPN voor mobiele apparatuur die werkt op iOS, Android en Windows besturingssystemen.

 

Service management portal
ZyXEL ondersteunt zijn partners bij het vernieuwen van licenties voor ZyWALL appliances via zijn nieuwe service management portal myZyXEL.com 2.0. Partners weten precies welke licentie de klant heeft. Zo kunnen ze op tijd nieuwe licentieovereenkomsten voor hun klanten afsluiten. Klanten kunnen licenties met een duur van één of twee jaar afnemen voor IDP, Antivirus, Antispam en Content Filtering. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe portal dienen de USG’s minimaal op firmware versie 3.30 te draaien.

 

Tonko de Wit, marketing manager ZyXEL Benelux: “De ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls zorgen voor een veilige en eenvoudige toegang tot data in de cloud en andere bedrijfsinformatie, zoals servers, e-mail en data voor mobiele werknemers, partners en klanten. Doordat de economie globaliseert, eisen bedrijven en organisaties veilige en betrouwbare verbindingen tussen het hoofdkantoor en bijkantoren, partners en mobiele werknemers en bezoekers.”

 

De inruilactie en de website http://portal.myzyxel.com bieden zowel partners en eindgebruikers ondersteuning, aldus De Wit: “De inruilactie ondersteunt partners om eindgebruikers te overtuigen om over te stappen op de nieuwe en duurzame ZyWALL VPN Firewalls, die tegen een zeer aantrekkelijke prijs worden aangebonden. Partners helpen de klanten om op tijd nieuwe licenties  aan te schaffen, waardoor klanten altijd verzekerd zijn van een veilig en betrouwbaar netwerk.“

Meer informatie over de ZyWALL VPN Firewall series en de inruilaanbieding staat op www.zyxel.nl/trade-in.

 

 http://portal.myzyxel.com

www.zyxel.nl/trade-in

www.ZyXEL.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie