ZyXEL biedt next generation firewall voor mkb
08-05-2014 10:32:15 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2877 | Tags:

ZyXEL Communications levert per 1 juni 2014 een nieuwe serie van zijn USG next generation firewalls. De nieuwe ZyXEL USG 40, 40W, 60 & 60W zijn gericht op de kleinzakelijke gebruiker, thuiswerkers en bijkantoren.

 

De nieuwe ZyXEL USG serie USG40, 40W, 60, 60W bieden complete bescherming tegen malware en andere internetgevaren. Het instapmodel USG40 heeft UTM-functies zoals IDP, antivirus, content-filter en anti-spam. De nieuwe ZyXEL next-next generation firewalls garanderen een hoge snelheid en beveiliging tegen lage kosten vanwege het compacte alles-in-ééndesign.

 

Het instapmodel USG40/60 biedt complete bescherming, VPN-connectiviteit en een geïntegreerde WLAN-controller. De USG40W/60W heeft een geïntegreerde WLAN-accesspoint. De next-generation firewall zorgen voor een hoge doorvoersnelheden bij IPSec-, L2TP-over-IPSec- en SSLVPN-verbindingen.

 

ZyXEL brengt de komende weken meer details naar buiten over deze betaalbare next-generation firewalls (NGFW) voor het mkb. Tijdens ICTVakdag, het ICTWaarborg evenement in de Jaarbeurs Utrecht op 12 mei, kunnen klanten, partners en pers de firewalls al komen bewonderen. ZyXEL staat op standnummer 89.

 

Over ZyXEL

ZyXEL Communications is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijk gebruikers en consumenten. Voor hen maakt het bedrijf internet toegankelijker met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In Nederland distribueren Copaco, E92plus, Exertis Go Connect, Ingram Micro, en Valadis ZyXEL’s producten. Copaco, Deltalink, E92plus, Exertis Go Connect en Valadis doen dat in België en Luxemburg.

 

 www.ZyXEL.nl

 

 

Banner