ZyXEL op InfoSecurity.nl met nieuwste technologie voor Internet of Things
09-10-2013 11:24:41 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3339 | Tags:

ZyXEL, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, demonstreert zijn nieuwste security-, netwerk- en storage- technologie op 30 en 31 oktober tijdens de InfoSecurity.nl beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Op de ZyXEL stand 01.A019 verwelkomenmedewerkers van ZyXEL bezoekers, klanten en de pers om hen persoonlijk op de hoogte te stellen van de laatste oplossingen, producten en andere interessante mogelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging.

 

ZyXEL biedt op zijn stand zijn nieuwste producten zoals firewalls, IP-netwerken, IP-surveillance, wireless access points en Power over Ethernet (PoE) switches. Volgens Tonko de Wit, marketing manager ZyXEL Benelux, zijn de ZyXEL Power over Ethernet switches in trek door de Internet of Things (IoT). Zo kunnen organisaties, en binnenkort ook huishoudens, bijvoorbeeld IP-camera’s, access points en telefoons eenvoudiger koppelen aan hun netwerk.

 

“De ZyXEL enterprise PoE switching-technologie voor IP Surveillance is interessant voor klanten met een analoog Closed Circuit Television (CCTV) netwerk”, aldus De Wit. Ze kunnen migreren naar een IP- of convergence netwerk. Daarbij biedt ZyXEL de nieuwste high-definition camera’s en surveillance monitoring oplossingen. ZyXEL werkt nauw samen met CCTV leveranciers zoals Panasonic, die interoperabiliteit, quality of service (QoS), remote toegang en eenvoudig beheer bieden. “Organisaties kunnen hierdoor hun kosten aanzienlijk verlagen.”

 

Europese primeur
ZyXEL showt op de InfoSecurity beurs nieuwe storage- en security-oplossingen. De Wit: “Als eerste in Europa kan de Infosecurity bezoeker de nieuwe 12-bay storage oplossingen voor het MKB bekijken. Begin 2014 zal ZyXEL deze groeimarkt betreden met het bekende kwaliteitsniveau. Hiermee wordt de infrastructuur propositie voor het mkb verder vervolmaakt.”

 

Nieuwe VPN Firewalls
ZyXEL toont aan bezoekers in de Jaarbeurs zijn nieuwe serie ZyWALL VPN Firewalls. De Wit: “De krachtige firewalls zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb en zorgen ervoor dat bedrijfsdata worden beschermd en het netwerk een hoge performance behoudt. De VPN Firewalls uit de ZyWALL serie zorgen voor een veilige en eenvoudige toegang tot data in de cloud en andere bedrijfsinformatie, zoals servers, e-mail en data voor mobiele werknemers, partners en klanten. Doordat de economie globaliseert, eisen bedrijven en organisaties veilige en betrouwbare verbindingen tussen het hoofdkantoor en bijkantoren, partners, mobiele werknemers en bezoekers.”

 

De netwerkleverancier toont ook zijn ZyWALL USG100-PLUS security appliance. Deze all-in-one beveiligingsoplossing is speciaal ontwikkeld voor het mkb en de midmarket. De appliance is volgens ZyXEL uitgerust met enterprise security functies en beschermt organisaties tegen online gevaren zoals malware en cyberaanvallen.

 

Bezoekers kunnen verder de NXC2500 WLAN Controller met unified acess point bewonderen. ZyXEL speelt hiermee in op de groeiende vraag naar wireless controller technologie die organisaties als ondersteuning nodig hebben voor smartphones en Bring Your Own Device (BYOD). De NXC2500 WLAN Controller biedt ZyXEL resellers een interessante kans om hun business verder te laten groeien, aldus ZyXEL. De Wit: “Doordat bedrijven vaker voor BYOD kiezen, is er behoefte aan een draadloos bedrijfsnetwerk met de hoogste beschikbaarheid. ZyXEL biedt hiervoor een compleet end-to-end netwerkportfolio. Dit ZyXEL portfolio bestaat uit managed, unmaged en smart switches, wlan-controllers, access points en unified threat management (UTM) appliances die zorgen voor een veilig netwerk.”

 

ZyXEL Communications demonstreert daarnaast de nieuwe draadloze NWA1120 en NWA5120 Series 802.11n access points. De multifunctionele access points zijn speciaal ontworpen voor grote gebouwen, zoals hotels, universiteiten, hogescholen en winkelcentra. De access points zorgen er namelijk voor dat een grote hoeveelheid mensen beschikt over internet met een snelheid van 300Mbit/s op al hun verschillende mobiele apparaten.

 

Over ZyXEL
ZyXEL Communications BV, opgericht in 1989, is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten met als doel het internet toegankelijker te maken met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en productiviteit van mensen en organisaties verhogen. ZyXEL biedt een compleet netwerkportfolio voor de zakelijke markt, telco’s, het mkb en thuisgebruikers. ZyXEL is marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van netwerkapparatuur. Voor telecomaanbieders biedt ZyXEL oplossingen, zoals Central Office Equipments, Customer Premises Equipments, Wired en Wireless Access Network Devices en Carrier Switches. ZyXEL Communications BV levert deze producten in de Benelux onder andere aan Telfort (KPN) en Luxemburg Online. Voor de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL Unified Security Gateways, LAN Switches, WLAN en IP Telephony. Voor thuisgebruikers biedt ZyXEL Digital Home solutions zoals Network Connectivity Devices en Multimedia oplossingen. Daarnaast loopt ZyXEL voorop bij nieuwe ontwikkelingen, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X, en is zij deelnemer in het FttH platform Nederland. Het bedrijf biedt uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, TechAccess, ACI Supplies en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, Deltalink en Valadis.

 

www.ZyXEL.nl

InfoSecurity.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie