ZyXEL sluit distributieovereenkomst met Exertis Go Connect
23-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3487 | Tags:

ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen, heeft Exertis Go Connectaangesteld als distributeur voor de Benelux. Hierdoor wil ZyXEL nieuwe partners aantrekken voor de verkoop van zijn wireless, switching en security oplossingen.

 

ZyXEL wil met de aanstelling van Exertis GO Connect resellers tegemoet komen die behoefte hebben aan specialistische service en support voor het zakelijke netwerk- en security productportfolio van ZyXEL. “De communicatie- en conferencing focus van Exertis Go Connect biedt een nieuwe dimensie aan de ZyXEL channel strategie voor de Benelux”, aldus Peter Bos, Head of Channel van ZyXEL Benelux. “Exertis Go Connect biedt resellers toegevoegde waarde. Resellers zijn verzekerd van goede voorraad posities, kennis en technische en commerciële trainingsmogelijkheden binnen hun specialisme.”

 

Remco Ligtvoet, Business Development Manager Networking en Security bij Exertis GO Connect Benelux: ”ZyXEL heeft een compleet aanbod voor onze partners. Het is een snel groeiend merk met een productportfolio voor kosteneffectief beheer van de gehele netwerkinfrastructuur. ZyXEL is een uitstekende aanvulling op de rest van onze netwerk- en security portfolio.”

 

“Ons portfolio richt zich op oplossingen vanuit het oogpunt communicatie, infrastructuur en conferencing en daar passen de netwerk- en security oplossingen van ZyXEL uitstekend bij. Onze resellers kunnen hun klanten nu voorzien van complete oplossingen inclusief switches, WLAN en Unified Threat Management. De nieuwe ZyWALL VPN Firewall appliances en de Unified Security Gateway (USG) Unified Threat Management (UTM) apparatuur zullen de komende maanden aandacht krijgen. Daarnaast is er focus op de ZyXEL wireless en switching oplossingen”, aldus Ligtvoet.

 

Over Exertis GO Connect

In Nederland, België en Luxemburg bedient Exertis GO Connect resellers die een focus hebben op communication endpoints, netwerkoplossingen, cloud connecties en professional services. Als distributeur is Exertis GO Connect niet alleen het logistieke aanspreekpunt tussen reseller en fabrikant, maar levert ook diensten zoals Presales Consultancy, Installatie, Service en Onderhoud en Helpdesk & Support. Sinds 1996 is de distributeur actief met vooraanstaande leveranciers, waaronder Plantronics, Polycom, LifeSize, Sonus, ClearOne, KEMP, Konftel, Panasonic, Gigaset pro, Vidyo, Dell SonicWALL, Revolabs en ZyXEL.

 

Over ZyXEL

ZyXEL Communications BV is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijk gebruikers en consumenten. Voor hen maakt het bedrijf internet toegankelijker met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voorop met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In Nederland distribueren Copaco, E92plus, Exertis Go Connect, Ingram Micro, en Valadis ZyXEL’s producten. Copaco, Deltalink, E92plus, Exertis Go Connect en Valadis doen dat in België en Luxemburg.

 

www.exertisgoconnect.eu

www.ZyXEL.nl

 

 

Banner