[Vacatures] Lukkien zoekt Producer Contenders
04-10-2021 11:56:52 | Door: Pie Kamau | hits: 744 | Tags:

Lukkien is per direct op zoek naar:

Producer Contenders

Als producer bij Lukkien ben je van begin tot het eind verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse producties. De projecten variëren van tv-commercials tot het maken van corporate content voor in- en extern gebruik. Als producer begeleid jij projecten voor zowel grote A-klanten als kleine bureaus.

Als producer ben je te allen tijde het centrale aanspreekpunt, zowel voor de klant als voor je collega’s. Samen met je team verzorg je de productie van A tot Z. Denk hierbij aan het vertalen van de briefing, het samenbrengen van de juiste collega’s, pre- productie, shoots, post-productie en de uiteindelijke levering van alle benodigde assets. Daarnaast stuur je intern de juiste interne departementen aan en vult deze aan met freelancers.

Hoe is de afdeling Contenders?

Contenders is een bevlogen, multidisciplinair team van verhalenvertellers gespecialiseerd in videocontent van alle soorten en maten. Creatie, productie, regie, montage: dit wendbare team heeft alles in huis voor kleine en grotere producties. 

De kracht: samenwerking! Met klanten én met partners. Geen tijd verdoen aan het onzichtbare, maar energie stoppen in wat ertoe doet: de boodschap zo efficiënt en resultaatgericht mogelijk overbrengen bij de doelgroep. Moet het groot, groter, groots? Als onderdeel van Lukkien zijn alle resources en faciliteiten altijd binnen handbereik!

Wat voor een producer zoeken we?

De producer Contenders die wij zoeken, moet gewend zijn om een dynamische omgeving te werken. Als Producer Contenders bij Lukkien ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van het volledige productieproces. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de details van de productie en ben je in staat om prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van budgetten en planningen. De planning hou je in de gaten door tijdig analytisch en kritisch het project te sturen en signaleer je problemen tijdig.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent in staat om op niveau met klanten te overleggen en ze te adviseren;
 • Je voelt je graag samen met jouw team verantwoordelijk voor het werk en het resultaat;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

 

Wat bieden we jou:

 • Een baan binnen een groeiend team in een cross mediaal bedrijf;
 • Een inspirerende werkomgeving met veel verschillende disciplines onder één dak;
 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen op een fulltime basis;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Informele werksfeer;
 • Lekker en gezond eten in ons restaurant;
 • Sporten in de Lukkien Gym;*
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels in de Lukkien bar;*

* Deze faciliteiten zijn gesloten tijdens de COVID pandemie.

Over Lukkien

Met 20.000 m2 aan studio en workspace is Lukkien de grootste particuliere set-up van Europa. Wat ons uniek maakt? Onze in-house specialisten en faciliteiten! Dagelijks werken we met 200 mensen, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, aan cross mediale producties voor A-merken en kleinere merken. Op studio en op locatie, in binnen- en buitenland.

Afdeling Audiovisual

Strategen, compositors, animators, video- en sound editors, regisseurs, producers, cameramannen en gaffers: bij de afdeling AV werken we met een breed team van in-house specialisten aan innovatieve videocontent. In samenwerking met bureaus produceren we grote televisiereclames en catchy online content.

Afdeling Contenders

Contenders is een bevlogen, multidisciplinair team van verhalenvertellers gespecialiseerd in videocontent van alle soorten en maten. Creatie, productie, regie, montage: dit wendbare team heeft alles in huis voor kleine en grotere producties. 

De kracht: samenwerking! Met klanten én met partners. Geen tijd verdoen aan het onzichtbare, maar energie stoppen in wat ertoe doet: de boodschap zo efficiënt en resultaatgericht mogelijk overbrengen bij de doelgroep.

Moet het groot, groter, groots? Als onderdeel van Lukkien zijn alle resources en faciliteiten altijd binnen handbereik!

Solliciteren of meer weten?

Herken jij je in dit profiel en word je er enthousiast van? Solliciteer dan direct met jouw CV en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar je! Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel gerust met ons Corporate Recruitment Team  +31 (0)318 69 80 00 of solliciteer hier.

www.lukkien.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie