[Vacatures] Lukkien zoekt een Senior Art Director
12-01-2022 08:19:00 | Door: Pie Kamau | hits: 330 | Tags:

Lukkien is per direct op zoek naar een:

Senior Art Director 

Wat ga je doen?

Bij Lukkien zijn we op zoek naar een Senior Art Director die dedicated aan de slag gaat voor ons dynamische, internationale key account Philips, gevestigd in Amsterdam. In deze positie ben je klaar voor de volgende stap op hoog niveau binnen je vakgebied. Je bent in deze rol werkzaam als ‘creative liaison’ tussen Lukkien en Philips. Je bent verantwoordelijk voor een solide, effectieve en betrouwbare relatie tussen de creatieven van Lukkien en het Philips Head Brand Communication Design team.

Je bent in staat om op te treden als inspirator en leider die de juiste richtlijnen uitzet en bewaakt voor onze creatieven binnen geheel Lukkien. Het doel van je positie is om het hoogst haalbare aan kwaliteit en resultaat op het creatieve vlak te behalen binnen de Audio-Visual, Photography & Graphic Design, Digital en CGI producties.

In de positie als Senior Art Director ben je ook de sparringpartner voor de Strategy Director en Account Managers van Lukkien. Zij zijn aanvullend de deskundigen op het vlak wat betreft de professionele communicatie met onze klanten bij Philips, inclusief de Design en Marcom teams.

Je opereert overkoepelend over de gehele creatieve productie linie. Je stuurt hierbij de mensen vanuit de Art Direction zijde. Je bent conceptueel ingesteld, maar houdt daarbij ook altijd het strategische doel in zicht. Je bewaakt strak de vastgestelde opleveringen en deadlines aan de hand van onder andere de briefings. Je doel is om de verwachting van de klant te overstijgen.

Daarnaast houdt je altijd rekening met de combinatie Lukkien – Think, Create, Connect - en de Philips guidelines om zorg te dragen voor consistentie en hoogstaande kwaliteit volgens de Philips / Lukkien normen.

Philips Account Lukkien.

Om Philips wereldwijd cross mediaal te ondersteunen met marketing & communicatie activiteiten (offline en online), ondersteunt Lukkien alle Philips divisies – Personal Health, Lighting en HealthCare – met de concept ontwikkelingen en producties verdeeld over verschillende creatieve materialen. Dit bestaat uit verschillende soorten producten zoals productinformatie video’s, lanceren product toolkits, how-to video’s, lifestyle fotografie, key visuals, product CGI animaties, online tochpoints en meer.

Philips heeft een brede range aan verschillende productcategorieën: huishoudelijke apparaten, mondverzorgingsproducten, verzorging moeder en kind, scheerapparaten en verlichting. Aanvullende opdrachten kunnen bestaan uit corporate communicatie en interne productintroducties.

Wie ben jij?

 • Minimaal 10 jaar werkervaring in de functie van Art/Creative Director in een cross mediale productie omgeving of in de omgeving van een Design Agency;
 • Je bent een sterke creatieve sparring partner;
 • Je hebt ervaring op hoog niveau met het samenwerken met creatieve teams binnen de media wereld;
 • Je bent inspirerend en beschikt over leiderschapskwaliteiten;
 • Het is een pré als je goede kennis hebt van de nationale en internationale markt en de wereldwijde bedrijfsomgeving van Philips;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels (Engels is de voertaal binnen Philips).

 

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij een groeiend cross mediaal bedrijf; 
 • Een inspirerende werkomgeving met veel verschillende disciplines onder één dak;
 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Grote, aansprekende klanten om voor te werken;
 • Informele werksfeer;
 • Lekker en gezond eten in ons restaurant;
 • Sporten in de Lukkien Gym;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels in de Lukkien bar.

 

Over Lukkien

Lukkien is dé communicatiecampus van Nederland omdat we alle disciplines onder één dak hebben en daardoor volledig cross mediaal opereren. Dagelijks werken ca. 200 mensen, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, voor de meest uiteenlopende en grote merken. Bij Lukkien staat de klant altijd op nr. 1. Vol energie gaan we voor het beste resultaat en behaalde successen vieren we graag.

Afdeling Audiovisual

De afdeling Audiovisual is front runner in het creëren van innovatieve videocontent. Voor diverse A-merken ontwikkelen en produceren we dagelijks in onze studio’s en op locatie in binnen- en buitenland de meest aansprekende audiovisuele projecten. Veel van de grote commercials die je ziet op TV worden bij ons bedacht en geproduceerd. Maar je vindt ons werk ook terug op allerlei andere devices en online platforms. Ook bij de afdeling Audiovisual wordt het gehele proces verzorgd door onze in-house specialisten, van strategen, compositors, animators, video- en sound editors tot eigen regisseurs, producers, cameramannen en gaffers.

Solliciteren of meer weten?

Herken jij je in dit profiel van Art Director en word je er enthousiast van? Solliciteer hier met jouw CV en een motivatiebrief. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met ons Corporate Recruitment Team via tel. +31 (0)318 69 80 00.

www.lukkien.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie